Agenda

Assen. Open Dag Rouwcentrum & Crematorium De Boskamp
Zaterdag 13 Oktober 2012, 10:00 - 15:00

rouwcentrum crematorium de boskamp

Open Dag De Boskamp op zaterdag 13 oktober

Rouwcentrum & Crematorium De Boskamp organiseert op zaterdag 13 oktober een Open Dag. Iedereen is van harte welkom van 10.00 tot 15.00 uur om de onlangs gerenoveerde Meanderzaal en het rouwcentrum te bekijken. Er worden diverse rondleidingen gegeven en voor kinderen is er een apart programma.

Open Dag
Tijdens de Open Dag zijn nagenoeg alle ruimtes te bekijken. "Rondom een crematie is eigenlijk heel veel mogelijk", zegt Sietse de Vries. "Openheid tijdens bijvoorbeeld de Open Dag is dan ook erg belangrijk. Vanzelfsprekend zijn veel ruimtes - waaronder de crematieruimte - toegankelijk. Onze medewerkers zijn aanwezig om zoveel mogelijk vragen te beantwoorden en uitleg te geven over bijvoorbeeld de mogelijkheden voor de invulling van een plechtigheid, gedenkplaatsen, urnen en assieraden."

Grootschalige renovatie
De Boskamp heeft in de afgelopen periode een ware metamorfose ondergaan. Na de Berkenzaal, koffiekamer en de ontvangstruimte is nu ook de renovatie van het rouwcentrum en de Meanderzaal afgerond. "Iedereen is erg te spreken over de aanpassingen", zegt Sietse de Vries, locatiemanager van De Boskamp. "We zijn ontzettend trots op het eindresultaat en willen dat graag met onze bezoekers delen."

U bent van harte welkom op zaterdag 13 oktober.