Vredehof Inspiratiedagen
Tijdens deze dagen hebben de bezoekers de mogelijkheid zich te laten inspireren voor het organiseren van een heel persoonlijke uitvaart. Men heeft de mogelijkheid om op het gemak rond te kijken in de verschillende ruimten, zoals o.a. de afscheidsruimten en de twee 24-uurs familiekamers. Tevens kunnen de bezoekers zich laten informeren over de voordelen van thanatopraxie (lichte balseming) en is er informatie over de mogelijkheid om zelf te helpen bij de verzorging van de dierbare. En uiteraard beantwoorden de medewerkers graag alle vragen rond het afscheid.

Daarnaast zijn er veel informatie-stands. Zo is bijvoorbeeld Declamo – Sprekers bij Uitvaarten aanwezig met een stand en is de donatie coördinator van het Deventer Ziekenhuis er om de bezoekers over de mogelijkheden van orgaandonatie voor te lichten.

Gedurende deze dagen staat er een bijzondere boom in het uitvaartcentrum:
De Wensboom van het Vredehof Donatie Fonds
Het Vredehof Donatie Fonds helpt organisaties helpen. Het fonds verstrekt donaties of subsidies aan organisaties die zich bezig houden met de laatste levensfase en het overlijden van mensen.
Is er een organisatie uit Deventer met een project, een wens of een idee dat hierbij past, en kan een donatie of subsidie helpen deze wens werkelijkheid te laten worden. Dan kan men tijdens de Uitvaart Inspiratie Dagen op 23 en 24 november een wenskaartje in de speciale Vredehof Donatie Fonds Wensboom hangen. En wie weet, misschien helpt het Vredehof Donatiefonds deze organisatie dan helpen.
De wenskaartjes zijn uitsluitend verkrijgbaar en in te leveren tijdens de Uitvaart Inspiratiedagen op vrijdag 23 november van 19.00 tot 21.00 uur en op zaterdag 24 november van 11.00 tot 15.00 uur.

Meer informatie op www.hermanbakker.nl en www.vredehof.nl

algemene informatie

Uitvaartinformatie

Diaconessenpark 39
8917 GB Leeuwarden
Nederland
058-2139707
info@uitvaartinformatie.nl 

adverteren

Op het aanmeldformulier kunt u de gewenste gegevens voor een bedrijfsvermelding invullen.
Een bedrijfsvermelding in de Uitvaartadressengids.nl is ook te vinden op onze 4 thema websites.

 

Vrijblijvende offertes voor adverteren middels banners, advertorials etc. op de websites van Uitvaart Internet Diensten kunt u aanvragen via ons contactformulier

nieuwsbrief

Gratis aanmelding weeknieuwsbrief
De nieuwsbrief verschijnt wekelijks met de laatste nieuwsberichten, agenda's etc.

 

 

Klik hier voor een voorbeeld weeknieuwsbrief.

aanmelden nieuwsbrief