Tijdens het Yarden Franchise event op donderdag 18 oktober krijgen geïnteresseerden informatie over het werken in de uitvaartbranche en uitleg over de franchiseformule van Yarden. Het event vindt plaats in het Afscheidshuis Yarden & Wouda in Purmerend en is gratis toegankelijk.

Naast uitgebreide informatie over de franchiseformule vertelt een Yarden franchisenemer over zijn of haar werk en ervaringen: wat houdt het in om franchisenemer te zijn, waar loop je tegen aan en hoe is het om een eigen onderneming te leiden? Na afloop van de avond is er ruime gelegenheid om vragen te stellen, of om in gesprek te gaan met medewerkers van Yarden Franchise.

Kennis van lokale mogelijkheden en gebruiken uit de regio
Yarden heeft als afscheidsspecialist een landelijke dekking. Yarden Franchise is een full-service franchiseorganisatie en onderdeel van Yarden Uitvaartzorg. Franchisenemers worden volledig ondersteund op het gebied van marketingcommunicatie, administratie en inkoop. Zij wonen in het gebied waar zij werken en kennen alle lokale mogelijkheden en specifieke gebruiken uit de regio. Yarden zoekt enthousiaste franchisenemers in onder andere Purmerend en de Zaanstreek.

Aanmelden, adres en tijdstip
Geïnteresseerden kunnen zich aanmelden via yarden.nl/eventfranchise. Zij mogen maximaal één gast meenemen. Wanneer: donderdag 18 oktober 2018. Waar: Afscheidshuis Wouda, Zwanebloem 1, 1441 TR Purmerend. Tijd:19:00 uur t/m circa 21:30 uur.

Over Yarden
Met bijna 100 jaar ervaring en een vereniging van bijna één miljoen leden is Yarden dé uitvaartorganisatie van heel Nederland. Als afscheidsspecialist ondersteunt en inspireert Yarden bij het organiseren en verzorgen van een passende begrafenis of crematie. Door voorlichting en het initiëren van diverse activiteiten wordt bewustwording over leven, dood en afscheid bevorderd. Yarden maakt een persoonlijk afscheid voor iedereen bereikbaar en betaalbaar, omdat een goed afscheid mensen verder helpt. Met 200 vrijwilligers, 900 medewerkers (waaronder 102 lokale uitvaartverzorgers), 41 uitvaartcentra, 24 crematoria en 7 begraafplaatsen in Nederland zit Yarden altijd in de buurt. Voor meer informatie: www.yarden.nl.

algemene informatie

Uitvaartinformatie

Diaconessenpark 39
8917 GB Leeuwarden
Nederland
058-2139707
info@uitvaartinformatie.nl 

adverteren

Op het aanmeldformulier kunt u de gewenste gegevens voor een bedrijfsvermelding invullen.
Een bedrijfsvermelding in de Uitvaartadressengids.nl is ook te vinden op onze 4 thema websites.

 

Vrijblijvende offertes voor adverteren middels banners, advertorials etc. op de websites van Uitvaart Internet Diensten kunt u aanvragen via ons contactformulier

nieuwsbrief

Gratis aanmelding weeknieuwsbrief
De nieuwsbrief verschijnt wekelijks met de laatste nieuwsberichten, agenda's etc.

 

 

Klik hier voor een voorbeeld weeknieuwsbrief.

aanmelden nieuwsbrief