Beeld Charlotte in Herdenkingspark WestgaardeTijdens deze rondleidingen zal Jaap Broers, manager Begraafplaatsen, vertellen over de verschillende (herdenkings)monumenten die de begraafplaats rijk is. Waaronder over het Tenerife monument en het beeld Charlotte. Firma Troupin, trendsetters in gedenkmonumenten, gaat dieper in over de mogelijkheden in materialen, wat de voordelen daarvan zijn en hoe die gebruikt kunnen worden. Tijdens een wandeling door het herdenkingspark worden de verhalen geïllustreerd met voorbeelden van diverse prachtig uitgewerkte gedenktekens.

De rondleidingen vinden plaats op zondag 27 mei om 11.00 uur, 13.00 uur en 15.00 uur. (duur: circa 45 min.) Het startpunt is het Parkcaf├ę (aan de parkeerplaats bij Crematorium Westgaarde, Ookmeerweg 275). Hier wordt u verwelkomt met koffie en thee. Vooraf aanmelden is niet nodig.

 

algemene informatie

Uitvaartinformatie

Diaconessenpark 39
8917 GB Leeuwarden
Nederland
058-2139707
info@uitvaartinformatie.nl 

adverteren

Op het aanmeldformulier kunt u de gewenste gegevens voor een bedrijfsvermelding invullen.
Een bedrijfsvermelding in de Uitvaartadressengids.nl is ook te vinden op onze 4 thema websites.

 

Vrijblijvende offertes voor adverteren middels banners, advertorials etc. op de websites van Uitvaart Internet Diensten kunt u aanvragen via ons contactformulier

nieuwsbrief

Gratis aanmelding weeknieuwsbrief
De nieuwsbrief verschijnt wekelijks met de laatste nieuwsberichten, agenda's etc.

 

 

Klik hier voor een voorbeeld weeknieuwsbrief.

aanmelden nieuwsbrief