Nieuwe functie
De functie van De Vries is een antwoord op de veranderende consumentenvraag en op trends en ontwikkelingen in de branche. De focus zal liggen op het vertalen van de technologische voorsprong naar klantvoordelen en op digitalisering met een menselijke touch. De Vries is verantwoordelijk voor de uitbouw van de nieuwe afdeling en daarmee het verder ontwikkelen van innovatieprojecten.

Sabrina Franken, directeur Yarden Uitvaartverzorging: “Tjerk is door zijn kennis van innovaties in de verzekeringsbranche, zijn ervaring binnen Yarden en zijn sterke ondernemerszin de juiste persoon voor deze nieuwe functie. Met deze aanstelling zetten we Yarden verder op de kaart als innovator in de uitvaartbranche. In dat kader zijn we ook bezig met het opzetten van partnerships met start-ups. Van deze jonge organisaties en hun kenmerkende way-of-working kunnen we op het gebied van digitalisering en snelle implementatie veel leren. Tjerk kent de organisatie en de behoeften van onze klanten als geen ander, dat zorgt ervoor dat we snelheid kunnen maken.”

Menselijke ambitie
De uitvaartbranche opereert op het snijvlak van emotie en commercie. Het is een dynamische markt waarin onderscheidend vermogen in hoog tempo belangrijker wordt. Uitvaartorganisaties liggen onder het vergrootglas van de consument. Yarden werkte de laatste jaren al aan de optimalisatie van de werkwijzen die een goed afscheid voor iedereen mogelijk maken. De Vries: “Een ambitie die ik graag nog verder uitbreid. Ik ben onder de indruk van de huidige kwaliteit van dienstverlening bij Yarden Uitvaartverzorging en de passie waarmee medewerkers zich dagelijks inzetten voor nabestaanden. Ik zie volop kansen voor verdere innovatie waardoor wij als organisatie van nog meer betekenis kunnen zijn voor iedereen die ons nodig heeft.”

Over Yarden Uitvaartorganisatie
Met bijna 100 jaar ervaring en een vereniging van bijna één miljoen leden is Yarden dé uitvaartorganisatie van heel Nederland. Als afscheidsspecialist ondersteunt en inspireert Yarden bij het organiseren en verzorgen van een passende begrafenis of crematie. Door voorlichting en het initiëren van diverse activiteiten wordt bewustwording over leven, dood en afscheid bevorderd. Yarden maakt een persoonlijk afscheid voor iedereen bereikbaar en betaalbaar, omdat een goed afscheid mensen verder helpt. Met 200 vrijwilligers, 900 medewerkers (waaronder 102 lokale uitvaartverzorgers), 41 uitvaartcentra, 24 crematoria en 7 begraafplaatsen in Nederland zit Yarden altijd in de buurt. Voor meer informatie: www.yarden.nl.

algemene informatie

Uitvaartinformatie

Diaconessenpark 39
8917 GB Leeuwarden
Nederland
058-2139707
info@uitvaartinformatie.nl 

adverteren

Op het aanmeldformulier kunt u de gewenste gegevens voor een bedrijfsvermelding invullen.
Een bedrijfsvermelding in de Uitvaartadressengids.nl is ook te vinden op onze 4 thema websites.

 

Vrijblijvende offertes voor adverteren middels banners, advertorials etc. op de websites van Uitvaart Internet Diensten kunt u aanvragen via ons contactformulier

nieuwsbrief

Gratis aanmelding weeknieuwsbrief
De nieuwsbrief verschijnt wekelijks met de laatste nieuwsberichten, agenda's etc.

 

 

Klik hier voor een voorbeeld weeknieuwsbrief.

aanmelden nieuwsbrief