Open Huis AlmeloDoor de verschillende ruimten kan aan alle wensen en eisen voldaan worden. Men kan bij het uitvaartcentrum terecht voor een uitvaartdienst, een condoleance, met veel mensen, of juist heel intiem. Koffie met cake of uitgebreide catering, alles is mogelijk. Uniek van Uitvaartcentrum Almelo is tevens dat men hier niet aan tijd is gebonden. Tijdens het Open Huis kunnen de bezoekers zich laten informeren over de verzorging van de overledene en over de voordelen van thanatopraxie (lichte balseming). Voor vragen kan men terecht bij de medewerkers van Vredehof. Tevens is er een informatiestand aanwezig van o.a. de Donatiecoördinator van het ZGT, de Algemene Begrafenisvereniging ABA en de Stichting Leendert Vriel Almelo.
Ook de medewerkers van de naastgelegen begraafplaats ’t Groenedael zijn op de begraafplaats aanwezig om de bezoekers te informeren over de verschillende mogelijkheden van begraven.
Daarnaast laat de begraafplaats de mogelijkheden zien van asbestemmingen, en de rol die Almelose kunstenaars daarbij kunnen vervullen, bijvoorbeeld in de urnentuin, in of op een eigen graf of op een uniek plekje op de begraafplaats.
Meer informatie op www.vredehof.nl en op www.begraveninalmelo.nl

    

algemene informatie

Uitvaartinformatie

Diaconessenpark 39
8917 GB Leeuwarden
Nederland
058-2139707
info@uitvaartinformatie.nl 

adverteren

Op het aanmeldformulier kunt u de gewenste gegevens voor een bedrijfsvermelding invullen.
Een bedrijfsvermelding in de Uitvaartadressengids.nl is ook te vinden op onze 4 thema websites.

 

Vrijblijvende offertes voor adverteren middels banners, advertorials etc. op de websites van Uitvaart Internet Diensten kunt u aanvragen via ons contactformulier

nieuwsbrief

Gratis aanmelding weeknieuwsbrief
De nieuwsbrief verschijnt wekelijks met de laatste nieuwsberichten, agenda's etc.

 

 

Klik hier voor een voorbeeld weeknieuwsbrief.

aanmelden nieuwsbrief