week van begraafplaatsEen kleurrijke krant over kunst op begraafplaatsen
Onlangs verscheen ter gelegenheid van de vijfde Week van de Begraafplaats (26 mei – 3 juni) de Week van de Begraafplaats-Krant, die geheel gewijd is aan het thema Tussen Kunst & Kist.

De Week-Krant is geschreven voor een breed publiek dat geïnteresseerd is in begraafplaatsen en kunst. De krant biedt de lezers interessante artikelen over kunst op begraafplaatsen, zoals Nut en noodzaak van grafkunst en grafkitsch, Revival van grafkunst en Literaire grafwandelingen. Verder aandacht voor Ontmoetingen met kunst op begraafplaats St Barbara in Utrecht en het kunstproject Op hoogte Gedacht in Groningen. De artikelen worden afgewisseld met interviews, een foto impressie en een selectie van de activiteiten tijdens de Week van de Begraafplaats.

De gratis krant is verkrijgbaar bij de ruim tachtig begraafplaatsen die meedoen aan de Week 2018. Of is te downloaden vanaf http://www.weekvandebegraafplaats.nl/weekkrant-2018.

Op de site www.weekvandebegraafplaats.nl is meer informatie te vinden over de Week en de 240 activiteiten die door de deelnemende begraafplaatsen worden georganiseerd.

WeekKrant begraafplaats 2018Cover Week van de Begraafplaats-Krant 2018
Gehele krant is te downloaden te downloaden vanaf http://www.weekvandebegraafplaats.nl/weekkrant-2018.

 

adverteren

  • Ik wil een bedrijfsvermelding in de Uitvaartadressengids.nl welke ook te vinden is op Mensenlinq.nl
    Mail voor meer informatie: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

  • Vrijblijvende offerte voor adverteren (banners etc.) op de websites van Uitvaart Internet Diensten kunt u aanvragen via ons contactformulier

nieuwsbrief

  • Klik hier voor gratis aanmelding.
    De nieuwsbrief verschijnt wekelijks met de laatste nieuwsberichten, agenda's etc.
  • Klik hier voor een voorbeeld weeknieuwsbrief.