Monuta is specialist op het gebied van afscheid. De kennis over rouwverwerking, afscheid en hoe je je daar samen met je dierbaren op kunt voorbereiden is voor Alzheimer Nederland zeer waardevol. Alzheimer Nederland heeft Monuta veel te bieden als het gaat om de begeleiding van de direct betrokkenen.
Naast de samenwerking op dementie.nl gaan ze een training voor uitvaartverzorgers van Monuta en medewerkers van Alzheimer Nederland organiseren over hoe je mensen met dementie en hun naasten kunt helpen in de laatste fase van hun leven.
Dementie is sinds 2015 doodsoorzaak nummer 1 in Nederland (bron: CBS). Het treft één op de vijf mensen, bij vrouwen zelfs één op de drie. De ziekte heeft niet alleen een enorme impact op het leven van degene die de diagnose krijgt, maar raakt de hele omgeving. Het ziekteproces duurt gemiddeld acht jaar en gaat gepaard met veel onzekerheden en verlies.

algemene informatie

Uitvaartinformatie

Diaconessenpark 39
8917 GB Leeuwarden
Nederland
058-2139707
info@uitvaartinformatie.nl 

adverteren

Op het aanmeldformulier kunt u de gewenste gegevens voor een bedrijfsvermelding invullen.
Een bedrijfsvermelding in de Uitvaartadressengids.nl is ook te vinden op onze 4 thema websites.

 

Vrijblijvende offertes voor adverteren middels banners, advertorials etc. op de websites van Uitvaart Internet Diensten kunt u aanvragen via ons contactformulier

nieuwsbrief

Gratis aanmelding weeknieuwsbrief
De nieuwsbrief verschijnt wekelijks met de laatste nieuwsberichten, agenda's etc.

 

 

Klik hier voor een voorbeeld weeknieuwsbrief.

aanmelden nieuwsbrief