“Het kopje koffie en plakje cake na de uitvaart is nog steeds geliefd, maar bij PC zijn er veel meer mogelijkheden om een uitvaart een persoonlijke tint mee te geven. Van anti-pasti tot roti en ook halal of een high-tea behoren tot de mogelijkheden. Ook als het om vervoer gaat zien we dat er meer vraag is naar variatie. In plaats van een rouwstoet kun je bij PC ook een rouwvaart maken langs de Amsterdamse grachten. Daarnaast zien we dat mensen naast de traditionele koffietafel in de rouwkamer nu regelmatig een meer uitbundig feest kiezen op onze locatie.”, licht woordvoerder Saskia Dingemans toe.

De campagne is gisteravond, na het sluiten van de stemlokalen, afgetrapt door lokaal de verkiezingsborden te ‘kapen’. Op de posters prijken uitvaartopties als “koffietafel of draaitafel”, “roti of halal”, “kerkkoor of hardcore”, “koffie of kopstoot” en ”rouwzwart of rood-wit”. Met de laatste variant haakt PC in op de kleuren van AJAX. Op Westgaarde heeft PC zelfs een AJAX uitstrooiveld.

De campagne stimuleert Amsterdammers naar pc.nl te gaan om hun persoonlijke wensen vast te leggen in een uitvaartwensen formulier.

 

algemene informatie

Uitvaartinformatie

Diaconessenpark 39
8917 GB Leeuwarden
Nederland
058-2139707
info@uitvaartinformatie.nl 

adverteren

Op het aanmeldformulier kunt u de gewenste gegevens voor een bedrijfsvermelding invullen.
Een bedrijfsvermelding in de Uitvaartadressengids.nl is ook te vinden op onze 4 thema websites.

 

Vrijblijvende offertes voor adverteren middels banners, advertorials etc. op de websites van Uitvaart Internet Diensten kunt u aanvragen via ons contactformulier

nieuwsbrief

Gratis aanmelding weeknieuwsbrief
De nieuwsbrief verschijnt wekelijks met de laatste nieuwsberichten, agenda's etc.

 

 

Klik hier voor een voorbeeld weeknieuwsbrief.

aanmelden nieuwsbrief