monutaEsther Kooistra Relatiemanager Business to Business bij Monuta
Op 5 maart is Esther Kooistra (52) in dienst getreden bij Monuta. De komende maanden gebruikt zij om zich wegwijs te maken in de functie van Relatiemanager Business to Business voor de Uitvaartgroep. Kooistra neemt de functie van Bob van Laatum over die na een periode van 35 jaar bij Monuta in de loop van dit jaar met pensioen gaat. 

Esther Kooistra is sinds 2011 werkzaam in de uitvaartbranche. Zij startte als bedrijfsleider en later als directeur bij Tap Uitvaartzorg in Bilthoven - een regionaal uitvaartbedrijf. Na de overname van Tap door Coƶperatie DELA en het afronden van de integratie en harmonisatie, werd zij verantwoordelijk voor Ouwekerk International, het repatriƫringsbedrijf van DELA in Utrecht. Kooistra heeft bestuurlijke functies gehad bij SKU en NaVU en was de vertegenwoordiger NL namens BGNU bij FIAT/IFTA en EFFS. Esther is goed ingevoerd in de uitvaartbranche en heeft - als bedrijfskundige- brede ervaring opgedaan in het bedrijfsleven.

De komende periode gebruikt zij om kennis te maken en zich in te lezen. Esther Kooistra over haar overstap naar Monuta: 'ik kijk er naar uit om nieuwe business proposities te ontwikkelen en diverse business cases uit te werken'.
Monuta is verheugd met de komst van Esther Kooistra en wenst haar veel succes bij het verder uitrollen van het ondernemerschap in de Uitvaartgroep door middel van samenwerkingen, participaties en het concept Partner van Monuta.

    

algemene informatie

Uitvaartinformatie

Diaconessenpark 39
8917 GB Leeuwarden
Nederland
058-2139707
info@uitvaartinformatie.nl 

adverteren

Op het aanmeldformulier kunt u de gewenste gegevens voor een bedrijfsvermelding invullen.
Een bedrijfsvermelding in de Uitvaartadressengids.nl is ook te vinden op onze 4 thema websites.

 

Vrijblijvende offertes voor adverteren middels banners, advertorials etc. op de websites van Uitvaart Internet Diensten kunt u aanvragen via ons contactformulier

nieuwsbrief

Gratis aanmelding weeknieuwsbrief
De nieuwsbrief verschijnt wekelijks met de laatste nieuwsberichten, agenda's etc.

 

 

Klik hier voor een voorbeeld weeknieuwsbrief.

aanmelden nieuwsbrief