DELA ziet voor haar overlijdensrisicoverzekering de meeste kansen om de markt te betreden. Bijvoorbeeld omdat Duitsers dat product al wel kennen, in tegenstelling tot een natura uitvaartpolis. Het kantoor van DELA is gevestigd in Düsseldorf. De start van DELA in Duitsland werd woensdag officieel gegeven tijdens een officieel samenzijn in de Duitse stand. Onder andere de honorair consul van Nederland in Duitsland woonde het officiële startsein bij.

Groeistrategie

De uitbreiding naar de oosterburen is een gevolg van een bredere verkenning in Europa. Die verkenning laat zien dat er niet alleen groeikansen in Duitsland liggen. Ook meer volwassen markten als Spanje en Frankrijk bieden mogelijkheden.
“In onze kernmarkt Nederland krimpt de portefeuille qua uitvaartverzekeringen, het hart van de coöperatie, zo blijkt uit scenario’s voor de lange termijn. Om ook in de toekomst een grote coöperatie te blijven die van betekenis is voor haar leden, is groei over de grenzen heen noodzakelijk”, stelt Edzo Doeve, algemeen directeur van DELA.
Een verkenning naar de Zweedse markt leverde onlangs als conclusie op dat hier geen kansen liggen. Behalve in het buitenland onderzoekt DELA ook de mogelijkheden om in het nieuwe domein ‘een waardige oude dag’ stappen te zetten.

Geschiedenis

Coöperatie DELA werd opgericht in 1937. Sinds 1989 is de verzekeraar en uitvaartverzorger ook actief op de Belgische markt. In totaal heeft DELA ruim drie miljoen verzekerden, waaronder 750.000 in België
________________________________________

algemene informatie

Uitvaartinformatie

Diaconessenpark 39
8917 GB Leeuwarden
Nederland
058-2139707
info@uitvaartinformatie.nl 

adverteren

Op het aanmeldformulier kunt u de gewenste gegevens voor een bedrijfsvermelding invullen.
Een bedrijfsvermelding in de Uitvaartadressengids.nl is ook te vinden op onze 4 thema websites.

 

Vrijblijvende offertes voor adverteren middels banners, advertorials etc. op de websites van Uitvaart Internet Diensten kunt u aanvragen via ons contactformulier

nieuwsbrief

Gratis aanmelding weeknieuwsbrief
De nieuwsbrief verschijnt wekelijks met de laatste nieuwsberichten, agenda's etc.

 

 

Klik hier voor een voorbeeld weeknieuwsbrief.

aanmelden nieuwsbrief