Nu is het tijd voor de stap naar zelfstandig uitvaartondernemer maar nog altijd met dezelfde passie en betrokkenheid. “Ieder mens is bijzonder. Dat moet iedere uitvaart dus ook zijn.”

Oprechte aandacht
"Iedereen krijgt een fase in zijn leven waarin je merkt wat je echt belangrijk vindt in het leven. Het omgaan, werken en communiceren met mensen is altijd mijn passie geweest. Dit werk, waarbij ik mijn betrokkenheid bij mensen kan combineren met mijn vermogen om te schakelen en organiseren past bijzonder goed bij mij”, aldus Marinette. “Precies vijf jaar na mijn eerste werkdag als uitvaartverzorger zet ik een nieuwe stap en ga ik verder als Yarden & Boersma. Wat onveranderd blijft is mijn liefde voor dit vak en de wens om voor iedereen een goed afscheid mogelijk te maken.”

Aandacht voor de laatste wensen
Een goed afscheid is een afscheid dat aansluit op de wensen van de overledene en de nabestaanden. Of dat nu klassiek, traditioneel of helemaal ‘anders dan anders’ is. Marinette: “Ik help graag om het meest passende afscheid te organiseren. Ik geef mensen de ruimte om emoties en wensen te uiten en ondersteun daar waar nodig om de uitvaart een bijzondere en persoonlijke ‘touch’ te geven. Want ieder mens is bijzonder. Dat moet iedere uitvaart dus ook zijn".

Op de grens van Drenthe en Groningen
Yarden & Boersma werkt in de regio Annen, Anloo, Gieten, Eext, Spijkerboor, Nieuw- en Oud Annerveen, Gasselte, Gasselternijveen, Stadskanaal, Musselkanaal en Vledderveen. De uitvaartonderneming is er voor iedereen. Ook voor mensen die niet in het verzorgingsgebied wonen, die niet verzekerd zijn of geen verzekering bij Yarden hebben afgesloten. Voor het regelen van een uitvaart is Marinette 24 uur per dag, 7 dagen per week bereikbaar. Ook is het mogelijk om haar voor een geheel vrijblijvende afspraak of kennismaking te bellen. “Wij hebben Marinette in de afgelopen jaren leren kennen als een betrokken en warme persoon die zich heel goed kan verplaatsen in de gedachten en emoties van mensen in een moeilijke periode. Ze is dichtbij en persoonlijk. Zij geeft mensen de ruimte om veel zelf te doen maar is ook zichtbaar wanneer dat nodig is. Wij wensen haar veel succes in haar nieuwe rol”, aldus Ben Buitelaar, manager Franchise bij Yarden.

Yarden LogoOver Yarden
Met bijna 100 jaar ervaring en een vereniging van bijna één miljoen leden is Yarden dé uitvaartorganisatie van heel Nederland. Als afscheidsspecialist ondersteunt en inspireert Yarden bij het organiseren en verzorgen van een passende begrafenis of crematie. Door voorlichting en het initiëren van diverse activiteiten wordt bewustwording over leven, dood en afscheid bevorderd. Yarden maakt een persoonlijk afscheid voor iedereen bereikbaar en betaalbaar, omdat een goed afscheid mensen verder helpt. Met 200 vrijwilligers, 900 medewerkers (waaronder 102 lokale uitvaartverzorgers), 41 uitvaartcentra, 24 crematoria en 9 begraafplaatsen in Nederland zit Yarden altijd in de buurt. Voor meer informatie: www.yarden.nl.

algemene informatie

Uitvaartinformatie

Diaconessenpark 39
8917 GB Leeuwarden
Nederland
058-2139707
info@uitvaartinformatie.nl 

adverteren

Op het aanmeldformulier kunt u de gewenste gegevens voor een bedrijfsvermelding invullen.
Een bedrijfsvermelding in de Uitvaartadressengids.nl is ook te vinden op onze 4 thema websites.

 

Vrijblijvende offertes voor adverteren middels banners, advertorials etc. op de websites van Uitvaart Internet Diensten kunt u aanvragen via ons contactformulier

nieuwsbrief

Gratis aanmelding weeknieuwsbrief
De nieuwsbrief verschijnt wekelijks met de laatste nieuwsberichten, agenda's etc.

 

 

Klik hier voor een voorbeeld weeknieuwsbrief.

aanmelden nieuwsbrief