Iedereen die voldoet aan het bezoekerskersprofiel is van 10.00 tot 21.00 uur van harte welkom en heeft vrij toegang. Bezoekers dienen zich echter wel online te registreren via www.regiobeurs.com.

De regio in
De Regiobeurs Uitvaart is een b2b-beurs die al sinds 1991 georganiseerd wordt door diverse gerenommeerde toeleveranciers binnen de uitvaartbranche. “De Regiobeurs Uitvaart komt naar ondernemers toe, de exposanten werken door heel Nederland en bieden allemaal hoogwaardige producten en dienstverlening”, vertelt Frederik de Bonte, voorzitter van de Stichting Regiobeurs Uitvaart. “Iedereen vertegenwoordigt een schakel in de keten en is complementair aan de ander. Daarmee is de Regiobeurs inmiddels een belangrijk en inspirerend netwerkevenement voor de uitvaartbranche.”

Bezoekers
De Regiobeurs Uitvaart is toegankelijk voor professionals die werkzaam zijn bij uitvaartondernemingen, crematoria, begraafplaatsen, mortuaria, zorginstellingen, gemeenten etc, maar bijvoorbeeld niet voor (vertegenwoordigers van) concurrerende toeleveranciers. De organiserende leveranciers sturen tijdig persoonlijke uitnodigingen.

Voor meer informatie: www.regiobeurs.com
 

algemene informatie

Uitvaartinformatie

Diaconessenpark 39
8917 GB Leeuwarden
Nederland
058-2139707
info@uitvaartinformatie.nl 

adverteren

Op het aanmeldformulier kunt u de gewenste gegevens voor een bedrijfsvermelding invullen.
Een bedrijfsvermelding in de Uitvaartadressengids.nl is ook te vinden op onze 4 thema websites.

 

Vrijblijvende offertes voor adverteren middels banners, advertorials etc. op de websites van Uitvaart Internet Diensten kunt u aanvragen via ons contactformulier

nieuwsbrief

Gratis aanmelding weeknieuwsbrief
De nieuwsbrief verschijnt wekelijks met de laatste nieuwsberichten, agenda's etc.

 

 

Klik hier voor een voorbeeld weeknieuwsbrief.

aanmelden nieuwsbrief