Yarden scoort met name goed op de programma’s gericht op de persoonlijke ontwikkeling van haar werknemers.

  

yarden top employer 2018

Peter Marseille (l), adviseur P&O bij Yarden, neemt het certificaat in ontvangst

Talentontwikkeling voorop
De hoogste score haalde Yarden op Learning & Development. Ton Broekhuis, manager Personeel & Organisatie bij Yarden: “We zijn ontzettend trots op dit certificaat. Als onze medewerkers met plezier het beste uit zichzelf halen, profiteren onze klanten daarvan. Er is dan ook veel ruimte voor persoonlijke ontwikkeling. Zo kennen we verschillende talentprogramma’s en bieden we begeleiding op diverse onderwerpen zoals persoonlijk leiderschap. De tevredenheid van onze medewerkers heeft hoge prioriteit; we blijven met hen in gesprek om hen zo goed mogelijk tegemoet te komen in hun behoeften.”

Focus op opstartproces
Elke organisatie wordt door het Top Employers Institute beoordeeld op negen onderdelen. De grootste stijger in de score ten opzichte van vorig jaar is het onderdeel On-Boarding, wat betrekking heeft op de introductie en het welkom laten voelen van nieuwe werknemers. Christiaan Koopman, tactisch inkoper bij Yarden: “Ik voel me heel betrokken bij Yarden. Dat komt onder meer doordat iedereen hier een intern merkprogramma volgt, waarmee het klantdenken in de hele organisatie doorwerkt. Een van de onderdelen van het programma is dat we allemaal één dag per jaar meelopen met een collega die iets heel anders doet. Zo krijg je meer inzicht en begrip voor het werk van je collega’s.“

Wereldwijde erkenning
Het Top Employers Institute hanteert een wereldwijd erkende methodologie voor HR-onderzoek en certificering. Het instituut identificeert en certificeert werkgevers die uitstekende arbeidsvoorwaarden bieden. Deelnemende bedrijven doorlopen daarbij een uitgebreide onderzoeksprocedure.

Over Yarden
Met bijna 100 jaar ervaring en een vereniging van bijna één miljoen leden is Yarden dé uitvaartorganisatie van heel Nederland. Als afscheidsspecialist ondersteunt en inspireert Yarden bij het organiseren en verzorgen van een passende begrafenis of crematie. Door voorlichting en het initiëren van diverse activiteiten wordt bewustwording over leven, dood en afscheid bevorderd. Yarden maakt een persoonlijk afscheid voor iedereen bereikbaar en betaalbaar, omdat een goed afscheid mensen verder helpt. Met 200 vrijwilligers, 900 medewerkers (waaronder 102 lokale uitvaartverzorgers), 41 uitvaartcentra, 24 crematoria en 9 begraafplaatsen in Nederland zit Yarden altijd in de buurt. Voor meer informatie: www.yarden.nl.

 

algemene informatie

Uitvaartinformatie

Diaconessenpark 39
8917 GB Leeuwarden
Nederland
058-2139707
info@uitvaartinformatie.nl 

adverteren

Op het aanmeldformulier kunt u de gewenste gegevens voor een bedrijfsvermelding invullen.
Een bedrijfsvermelding in de Uitvaartadressengids.nl is ook te vinden op onze 4 thema websites.

 

Vrijblijvende offertes voor adverteren middels banners, advertorials etc. op de websites van Uitvaart Internet Diensten kunt u aanvragen via ons contactformulier

nieuwsbrief

Gratis aanmelding weeknieuwsbrief
De nieuwsbrief verschijnt wekelijks met de laatste nieuwsberichten, agenda's etc.

 

 

Klik hier voor een voorbeeld weeknieuwsbrief.

aanmelden nieuwsbrief