Boek: Laat je niet kisten door de commercie

laat je niet kisten grootLaat je niet kisten door de commercie.
De mooiste uitvaart kan stukken goedkoper

Een prachtig en persoonlijk afscheid kan duizenden euro’s voordeliger. De ervaringsverhalen in dit boek laten zien dat er geen verband is tussen de pracht en de prijs. De goede ervaringen zijn inspirerend, de slechte leerzaam. Je leest over 24 knopen die ooit moeten doorgehakt én de gevolgen voor de prijs. Weinig mensen verdiepen zich graag in geldzaken en de dood is nog minder populair. Dus vallen we bij een sterfgeval blind van verdriet en niet gehinderd door enige kennis van zaken in de armen van de commercie. Vooral vlak na een overlijden -als je een emotionele onvermoeide dweil bent- zijn er flink wat valkuilen. Er zijn helaas ook wantoestanden waarbij mortuariumbeheerders, verzekeringsuitvaartverzorgers en zelfstandige uitvaartondernemers bedenkelijk ver gaan in de strijd om klandizie. Waardoor de uitvaart onnodig duur wordt. Dat gaat je na het lezen van dit boek niet (meer) gebeuren.


Het werkboek 
In dit werkboek kun je al je gegevens invullen, polisnummers, je eigen wensen en keuzes. Zo hebben nabestaanden straks alles bij elkaar. Daarbij is dit boek een reisgids, voor wie tussen overlijden en uitvaart uit de valkuilen van de commercie wil blijven. Tip no. 1: Bel NIET direct de verzekering of uitvaartondernemer! Eerst familieberaad! Had je vroeger een AVVL naturapolis? Dan heb je nog steeds recht op een volledig betaalde uitvaart!
Dit boek laat zien waar nabestaanden op moeten letten. Eenmaal ingevuld hebben ze jouw wensen, gegevens. én handige instructies overzichtelijk bij elkaar.


Titel Laat je niet kisten                    Werkboek  Laat je niet kisten
Auteur Marieke Henselmans   Marieke Henselmans
Illustraties Gijs Henselmans   Gijs Henselmans
Uitgever Genoeg   Genoeg
Taal Nederlands   Nederlands
Pagina's     152   48
Druk 1   1
ISBN13  9789490298081    9789490298074
Prijs € 17,95     € 9,95 
Bestellen Bol.com    Bol.com