Ada Wille stond in het avondprogramma opgesteld, waarbij meer aandacht is voor beschouwing en toekomstprojectie op het thema.
De organisatie van het O’FEST is zeer gelukkig op zo korte termijn Claudia Venhorst bereid te hebben gevonden om in haar plaats een lezing te geven.

Claudia Venhorst
Claudia Venhorst is Religiewetenschapper met een fascinatie voor de dood. Zij is werkzaam bij het Centrum voor Thanatologie, van de Radboud Universiteit Nijmegen. Tevens is zij auteur, samen met Brenda Mathijssen, van het boek ‘Dood. Wegwijs in de Nederlandse uitvaartcultuur’ welk verscheen januari 2017. Het boek werd unaniem positief ontvangen als een helder en compleet overzicht van alles wat de uitvaart in ons land zo typisch Nederlands maakt.
Claudia Venhorst zal spreken over haar recent onderzoek waarbij zij vier graven op een openbare begraafplaats, vier op een islamitische en vier op een natuurbegraafplaats volgde doorheen de seizoenen en de culturele omgang eromheen vastlegde.

Op het symposium spreken tal van kenners en autoriteiten op het gebied van begraven, rouwen en gedenken. Ontwerpers, kunstenaars, architecten en wetenschappers komen aan het woord, onder leiding van de dagvoorzitsters Laura Knoops en Leonie Brinks.

Kaarten á 95 euro voor het volledige programma, inclusief buffet, zijn beschikbaar via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

algemene informatie

Uitvaartinformatie

Diaconessenpark 39
8917 GB Leeuwarden
Nederland
058-2139707
info@uitvaartinformatie.nl 

adverteren

Op het aanmeldformulier kunt u de gewenste gegevens voor een bedrijfsvermelding invullen.
Een bedrijfsvermelding in de Uitvaartadressengids.nl is ook te vinden op onze 4 thema websites.

 

Vrijblijvende offertes voor adverteren middels banners, advertorials etc. op de websites van Uitvaart Internet Diensten kunt u aanvragen via ons contactformulier

nieuwsbrief

Gratis aanmelding weeknieuwsbrief
De nieuwsbrief verschijnt wekelijks met de laatste nieuwsberichten, agenda's etc.

 

 

Klik hier voor een voorbeeld weeknieuwsbrief.

aanmelden nieuwsbrief