Met de bijeenkomst -die onderdeel uitmaakt van de jaarlijkse Herinneringsweken- wil de afscheidsspecialist nabestaanden het leven laten vieren en ondersteunen bij het omgaan met hun verlies.

Muzikaal herinneren
Muziek roept vaak herinneringen op. Veel mensen denken wel eens aan een overleden vriend of familielid als zij muziek luisteren. Dit jaar organiseert Yarden daarom -voor het eerst op twee locaties in het land, rondom Moederdag en Vaderdag- muzikale herinneringsbijeenkomsten. Tijdens de bijeenkomst op 13 mei zal Ruth Jacott gedurende drie kwartier een muzikaal optreden verzorgen en haar gevoel en warmte overbrengen met haar muziek.

Heimwee met een glimlach
Sabrina Franken, directeur Uitvaartverzorging bij Yarden: “Wij merken dat mensen behoefte hebben om hun dierbare te herdenken. Daarom organiseren wij diverse herinneringsbijeenkomsten. Tijdens deze bijeenkomsten willen wij samen met onze gasten het leven vieren en hun heimwee een glimlach geven. Daarnaast geven we mensen de gelegenheid om kort stil te staan bij een overleden dierbare.”

Hoe doet u mee
Wilt u ’Herinneren met Ruth Jacott’ bijwonen? Maak dan de slagzin “Herinneren is voor mij...” af en win online kaarten om het optreden live op uw computer of tablet via internet te volgen. Of maak kans op twee VIP-kaarten om de herinneringsbijeenkomst ter plekke bij te wonen in Oosterhout. Ga naar het inschrijfformulier op yarden.nl/ruthjacott en vul uw gegevens in. Vergeet niet de naam in te vullen van de persoon die u wilt meenemen (indien u de VIP-kaarten wint). Binnen drie werkdagen ontvangt u bericht. Aan de deelname zijn geen kosten verbonden.

Over Yarden
Yarden Logo 200Met bijna 100 jaar ervaring en een vereniging van bijna één miljoen leden is Yarden dé uitvaartorganisatie van heel Nederland. Als afscheidsspecialist ondersteunt en inspireert Yarden bij het organiseren en verzorgen van een passende begrafenis of crematie. Door voorlichting en het initiëren van diverse activiteiten wordt bewustwording over leven, dood en afscheid bevorderd. Yarden maakt een persoonlijk afscheid voor iedereen bereikbaar en betaalbaar, omdat een goed afscheid mensen verder helpt. Met 200 vrijwilligers, 900 medewerkers (waaronder 102 lokale uitvaartverzorgers), 41 uitvaartcentra, 24 crematoria en 9 begraafplaatsen in Nederland zit Yarden altijd in de buurt. Voor meer informatie: www.yarden.nl .

algemene informatie

Uitvaartinformatie

Diaconessenpark 39
8917 GB Leeuwarden
Nederland
058-2139707
info@uitvaartinformatie.nl 

adverteren

Op het aanmeldformulier kunt u de gewenste gegevens voor een bedrijfsvermelding invullen.
Een bedrijfsvermelding in de Uitvaartadressengids.nl is ook te vinden op onze 4 thema websites.

 

Vrijblijvende offertes voor adverteren middels banners, advertorials etc. op de websites van Uitvaart Internet Diensten kunt u aanvragen via ons contactformulier

nieuwsbrief

Gratis aanmelding weeknieuwsbrief
De nieuwsbrief verschijnt wekelijks met de laatste nieuwsberichten, agenda's etc.

 

 

Klik hier voor een voorbeeld weeknieuwsbrief.

aanmelden nieuwsbrief