De potentiële deelnemers kunnen zich inschrijven om deze innovatie onder de aandacht te brengen. Tijdens de open jurydag op 10 oktober 2017 bij Satelliet Meubelen in Breda, kunnen de deelnemers een nominatie ontvangen voor een European Funeral Innovation Award. Deze awards reikt de stichting uit tijdens het grootse gala dat dit jaar plaats vindt in de Europese hoofdstad Brussel op zaterdag 28 oktober 2017.

Alle deelnemers kunnen tijdens de open jurydag en het gala nieuwe mensen ontmoeten en hun netwerk vergroten. Hierdoor ontstaat meer verbondenheid en krijgt de uitvaartbranche positieve aandacht in de media.
Er zijn een aantal categorieën waar mensen zich voor aan kunnen melden:
• Innovatie in Crematoria, Begraafplaatsen en Uitvaartondernemingen/Ritueelbegeleiders
• Innovatie in Uitvaartproducten
• Innovatie in Uitvaart Ideeën

Aanmelden kan bij het secretariaat van EUFIA: http://www.eufia.eu/

Naast deelnemers zoekt de stichting ook een aantal sponsoren die dit evenement financieel willen ondersteunen. De stichting heeft geen winstoogmerk en alle gelden komen ten goede aan de organisatie van een mooi en bijzonder evenement!
Heeft u interesse voor een sponsorschap?
Neem contact op met afdeling communicatie: http://www.eufia.eu/

Samenwerken in verbondenheid en aandacht, geeft groei.


Wisseling Bestuur
Maurice Molenaar heeft in december 2016 afscheid genomen van stichting EUFIA. Sinds 2010 was hij verbonden aan de stichting. Eerst als lid van de Nederlandse kwaliteitsraad en later als voorzitter van het Nederlandse bestuur. Maurice heeft voor zijn vertrek zorg gedragen voor versterking van het Nederlandse bestuur. Dit bestuur bestaat nu uit:
Patrick van den Berg ( secretaris) en Hetty Lingbeek (penningmeester) en leden van de Kwaliteits¬raad: Erwin Haagen, Marjo Damen, Renze Vellema, Frank Mutter, Sonja Brinkhorst en Willem van Baarsen.

Gezamenlijk bundelen zij hun krachten en netwerk om van de eerste editie van de European Funeral Innovation Award een speciaal evenement te maken.

algemene informatie

Uitvaartinformatie

Diaconessenpark 39
8917 GB Leeuwarden
Nederland
058-2139707
info@uitvaartinformatie.nl 

adverteren

Op het aanmeldformulier kunt u de gewenste gegevens voor een bedrijfsvermelding invullen.
Een bedrijfsvermelding in de Uitvaartadressengids.nl is ook te vinden op onze 4 thema websites.

 

Vrijblijvende offertes voor adverteren middels banners, advertorials etc. op de websites van Uitvaart Internet Diensten kunt u aanvragen via ons contactformulier

nieuwsbrief

Gratis aanmelding weeknieuwsbrief
De nieuwsbrief verschijnt wekelijks met de laatste nieuwsberichten, agenda's etc.

 

 

Klik hier voor een voorbeeld weeknieuwsbrief.

aanmelden nieuwsbrief