Een prachtige gelegenheid om naast de traditionele uitvaartzaken, het publiek ook kennis te laten maken met andere mogelijkheden, duurzame mogelijkheden.

“Natuur, milieu, duurzaamheid. We vinden het steeds belangrijker. Meer mensen willen hun duurzame principes ook terugzien bij hun uitvaart. Waarom zou je dan niet kiezen voor duurzame uitvaartproducten?” vraagt directeur David Meiboom van De Laatste Eer Steenwijk zich af. “Door meer oog te hebben voor duurzaamheid, hopen we mensen te kunnen helpen in hun keuze. Dat kan gaan van een duurzaam product als een uitvaartkist of lijkwade tot duurzame bloemen, drukwerk, broodjes of zelfs vervoer. In principe proberen we voor alles een duurzaam alternatief aan te bieden”.

Tot grote verrassing van de medewerkers van De Laatste Eer Steenwijk, mochten zij uit handen van Evert de Niet, voorzitter van Stichting GreenLeave, een zeefdruk ontvangen. Hiermee zijn zij officieel deelnemer van GreenLeave geworden. Voor de gelegenheid had Evert de Niet speciaal een groene jas aangetrokken.

“Deze beurs is een mooi moment om De Laatste Eer Steenwijk welkom te heten. We zijn als organisatie weer een stap verder door hun toetreding . Ook zij kunnen volmondig JA zeggen, als hun klanten vragen naar een echt betrouwbaar advies als men een duurzame uitvaart wil. Want daar bouwen we met alle betrokken uitvaartverzorgers aan. En we kunnen met nog meer overtuiging de leveranciers blijven uitdagen om met duurzamere producten en diensten te komen. De begrippen Duurzaamheid en Zorg zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. GreenLeave richt zich op de promotie en aanjaging van duurzaamheid in de uitvaartbranche” aldus Evert de Niet.

Een verheugde David Meiboom geeft toe “We zijn er trots op dat we toegetreden zijn. We proberen als De Laatste Eer Steenwijk de nabestaanden steeds iets extra’s te bieden. Het mooie is ook dat het een uitvaart niet duurder hoeft te maken. We zijn hiermee het enige uitvaartbedrijf tussen Zwolle en Groningen dat lid is van GreenLeave. Bijkomend aspect is dat we ook op een andere manier naar onszelf kijken en bij onze bedrijfsvoering nog meer gaan letten op milieu en duurzaamheid. Dat past ook mooi bij de maatschappelijke functie die we als uitvaartbedrijf in de regio hebben. Een electrische rouwauto is een mooie volgende stap”.
De Laatse Eer Greenleave

Nieuws van afgelopen week uit: de nieuwsbladen, websites etc.

algemene informatie

Uitvaartinformatie

Diaconessenpark 39
8917 GB Leeuwarden
Nederland
058-2139707
info@uitvaartinformatie.nl 

adverteren

Op het aanmeldformulier kunt u de gewenste gegevens voor een bedrijfsvermelding invullen.
Een bedrijfsvermelding in de Uitvaartadressengids.nl is ook te vinden op onze 4 thema websites.

 

Vrijblijvende offertes voor adverteren middels banners, advertorials etc. op de websites van Uitvaart Internet Diensten kunt u aanvragen via ons contactformulier

nieuwsbrief

Gratis aanmelding weeknieuwsbrief
De nieuwsbrief verschijnt wekelijks met de laatste nieuwsberichten, agenda's etc.

 

 

Klik hier voor een voorbeeld weeknieuwsbrief.

aanmelden nieuwsbrief