De vrijwilligers ontmoetten deze dag collega’s uit de hele regio en het delen van ervaringen geeft de dag dan ook een extra dimensie. Het thema van de dag was “Zingeving en levensvragen” waarbij er voor de bezoekers een lezing werd georganiseerd door Prof. Dr. Anne Goossens, zij bekleedt de leerstoelen Vrijwilligers Palliatieve Terminale Zorg en Informele Zorg en Zorgethiek aan de Universiteit voor Humanistiek te Utrecht.

Na de lunch was er een informatief middagprogramma met workshops van o.a. mevrouw Anne Goossens, mevrouw Jacolien de Jong, zij werkt bij bureau Kwiek en heeft samen met haar collegae van dat bureau de verhalencirkel ontwikkeld. Zij is beeldend kunstenaar. En de heer Jan Bouwmeester, geestelijk begeleider in het verpleeghuis Het Wiedenbroek.

Leendert Vriel overhandigen chequeDe dag werd afgesloten met een hapje en drankje onder muzikale begeleiding. Deze vrijwilligersdag werd mogelijk gemaakt door een bijdrage uit het Vredehof Donatie Fonds en uit het dr. C.J. Vaillant Fonds.
Meer informatie over Vredehof is te vinden op www.vredehof.nl  en meer informatie over de werkzaamheden van het VPTZ Leendert Vriel Twente op www.leendertvriel.nl 

 Op de foto: Herman Wormgoor (Algemeen directeur Vredehof Uitvaartverzorging) tijdens de overhandiging van de cheque aan de Coördinatoren van Leendert Vriel Twente (Marie Jose Eenkhoorn, Frida Eelderink en Elise Meenderink)

 

algemene informatie

Uitvaartinformatie

Diaconessenpark 39
8917 GB Leeuwarden
Nederland
058-2139707
info@uitvaartinformatie.nl 

adverteren

Op het aanmeldformulier kunt u de gewenste gegevens voor een bedrijfsvermelding invullen.
Een bedrijfsvermelding in de Uitvaartadressengids.nl is ook te vinden op onze 4 thema websites.

 

Vrijblijvende offertes voor adverteren middels banners, advertorials etc. op de websites van Uitvaart Internet Diensten kunt u aanvragen via ons contactformulier

nieuwsbrief

Gratis aanmelding weeknieuwsbrief
De nieuwsbrief verschijnt wekelijks met de laatste nieuwsberichten, agenda's etc.

 

 

Klik hier voor een voorbeeld weeknieuwsbrief.

aanmelden nieuwsbrief