Bezoekers kunnen spreken met een ambachtelijke steenhouwer, de koetsier van een Koninklijke begrafeniskoets, de chauffeur van een klassieke rouwauto en de mensen achter de schermen van de bijeenkomsten. Het blijft niet alleen bij praten want grafmonumenten, koets en rouwauto zijn aanwezig.
Ook kunnen fotoboeken en de online uitvaartinfotheek van Terramor worden bekeken..
In het rouwcentrum is alles aanwezig voor een eigentijdse kleinschalige uitvaart in een rustige en (kind)vriendelijke sfeer. De kwaliteit van geluid, beeld en Internet zijn uitstekend. Naast de welbekende koffie met cake kunt u ook kiezen voor een koffietafel of een drankje en hapje.

terramor rouwcentrum huiskamer

Vanuit het rouwcentrum is het naastgelegen kerkgebouw De Rank inpandig bereikbaar. Hier zijn een modern ingerichte grote zaal met alle faciliteiten voor geluid en beeld en twee koffiekamers beschikbaar. Een uitvaart met 200 belangstellenden is hierdoor mogelijk. Kerkelijke en niet-kerkelijke uitvaart zijn welkom.

Met de opening van dit rouwcentrum ontstaat de eerste locatie in Alkmaar die is ingericht om een gehele uitvaart (opbaren, condoleren, afscheid en koffie of drankje) te laten plaatsvinden. In een tijd van toenemende leegstand van gebouwen en een groeiend aantal uitvaarten is dit een ontwikkeling met perspectief.

Zaterdag 4 juli 10.00 uur, opening Rouwcentrum Terramor, Strooijonkerstraat 13a Alkmaar, 072-8449767, www.terramor.nl

Contactpersoon: Koert Huber, 06-11159571

      

algemene informatie

Uitvaartinformatie

Diaconessenpark 39
8917 GB Leeuwarden
Nederland
058-2139707
info@uitvaartinformatie.nl 

adverteren

Op het aanmeldformulier kunt u de gewenste gegevens voor een bedrijfsvermelding invullen.
Een bedrijfsvermelding in de Uitvaartadressengids.nl is ook te vinden op onze 4 thema websites.

 

Vrijblijvende offertes voor adverteren middels banners, advertorials etc. op de websites van Uitvaart Internet Diensten kunt u aanvragen via ons contactformulier

nieuwsbrief

Gratis aanmelding weeknieuwsbrief
De nieuwsbrief verschijnt wekelijks met de laatste nieuwsberichten, agenda's etc.

 

 

Klik hier voor een voorbeeld weeknieuwsbrief.

aanmelden nieuwsbrief