Dat maakte Peter van Wijk, voorzitter van de VTU, bekend tijdens de druk bezochte VTU-Haringparty in Katwijk op 18 juni. De Uitvaart Vakbeurs 2016 wordt - net als in 2012 - gehouden in de Evenementenhal in Gorinchem.
"Met zo'n 9.500 bezoekers en 262 exposanten uit verschillende landen was de Uitvaart Vakbeurs een succes", vertelt Peter van Wijk, voorzitter van de VTU. "De reacties van zowel bezoekers als exposanten waren stuk voor stuk erg positief. Voor 2016 streven we er opnieuw naar om zoveel mogelijk verschillende zakelijke disciplines uit de (internationale) uitvaartbranche bij elkaar te brengen. Een breed aanbod uit binnen- en buitenland is belangrijk. Onze beurscommissie is al maanden hard bezig, waarbij nu ook de invulling en de inschrijving centraal staan. Zodra meer bekend is, laten wij dat uiteraard direct weten."

Inschrijving exposanten

De inschrijving voor Uitvaart Vakbeurs 2016 start op 16 september 2015, in eerste instantie exclusief voor VTU-leden. Exposanten kunnen zich dit keer, anders dan vier jaar geleden, uitsluitend online inschrijven. Hiervoor gaat in september een speciale website van de organisatie 'live'. (red: Dus net als in 2012 niet op www.uitvaartbeurs.nl , deze website is namelijk niet van de VTU !, maar van uitvaart.nl)

Uitvaart Vakbeurs 2016Uitvaart Vakbeurs 2016
De Uitvaart Vakbeurs 2016 wordt gehouden op initiatief van de VTU; de organisatie ligt bij de Evenementenhal Gorinchem. De VTU is sinds 1993 dé belangenorganisatie voor toeleveranciers voor de uitvaartbranche. De Evenementenhal Gorinchem - onderdeel van de Van der Most Groep
- is met 4.000 gratis parkeerplaatsen uitstekend bereikbaar en ligt direct naast de A15 (Franklinweg 2).

Voor meer informatie:
VTU (Leen van der Heden, secretariaat): 070 394 00 39
E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

algemene informatie

Uitvaartinformatie

Diaconessenpark 39
8917 GB Leeuwarden
Nederland
058-2139707
info@uitvaartinformatie.nl 

adverteren

Op het aanmeldformulier kunt u de gewenste gegevens voor een bedrijfsvermelding invullen.
Een bedrijfsvermelding in de Uitvaartadressengids.nl is ook te vinden op onze 4 thema websites.

 

Vrijblijvende offertes voor adverteren middels banners, advertorials etc. op de websites van Uitvaart Internet Diensten kunt u aanvragen via ons contactformulier

nieuwsbrief

Gratis aanmelding weeknieuwsbrief
De nieuwsbrief verschijnt wekelijks met de laatste nieuwsberichten, agenda's etc.

 

 

Klik hier voor een voorbeeld weeknieuwsbrief.

aanmelden nieuwsbrief