Mijndert zet zijn financiële expertise in als penningmeester van het bestuur en Esther zal als SKU-bestuurslid onder meer plaatsnemen in de stuurgroep van het Nationaal Vakexamen (NaVU). Het bestuur van de Stichting Keurmerk Uitvaartzorg ziet de persoonlijke kwaliteiten van beiden als welkome versterking.

Esther van Milligen SKUEsther van Milligen is sinds 1990 werkzaam bij Monuta. Als manager klanttevredenheid coördineert zij het Keurmerk Klantgericht Verzekeren en het Keurmerk Uitvaartzorg binnen Monuta. Daarnaast is zij verantwoordelijk voor klanttevredenheidsonderzoeken en klachtafhandeling voor zowel uitvaart als verzekeringen. “Ik vind het erg belangrijk dat mensen, die één van de meest emotionele gebeurtenissen van hun leven meemaken, zich geen zorgen hoeven te maken over de kwaliteit van dienstverlening”, aldus Van Milligen.

 

Mijndert Rebel SKUMijndert Rebel is de 8ste generatie die werkzaam is in familiebedrijf Rebel's Begrafenisonderneming, opgericht in 1815. Begonnen als chauffeur/drager tijdens zijn studies en sinds 2005 werkzaam als uitvaartleider. Mijndert leidt nu enkele jaren het bedrijf. “Het Keurmerk geeft nabestaanden de zekerheid dat de zakelijke kanten van een uitvaart goed geregeld zijn”, aldus Rebel. “Daarom vind ik het Keurmerk voor ieder uitvaartbedrijf een must.”

 

Het bestuur van het Keurmerk Uitvaartzorg bestaat nu uit:
De heer M. de Gee (voorzitter)
De heer M.G.H. Rebel (penningmeester)
De heer T. Claassen (bestuurslid)
Mevrouw E. Kooistra (bestuurslid)
De heer A. Meij (bestuurslid)
Mevrouw E. van Milligen (bestuurslid)

 

algemene informatie

Uitvaartinformatie

Diaconessenpark 39
8917 GB Leeuwarden
Nederland
058-2139707
info@uitvaartinformatie.nl 

adverteren

Op het aanmeldformulier kunt u de gewenste gegevens voor een bedrijfsvermelding invullen.
Een bedrijfsvermelding in de Uitvaartadressengids.nl is ook te vinden op onze 4 thema websites.

 

Vrijblijvende offertes voor adverteren middels banners, advertorials etc. op de websites van Uitvaart Internet Diensten kunt u aanvragen via ons contactformulier

nieuwsbrief

Gratis aanmelding weeknieuwsbrief
De nieuwsbrief verschijnt wekelijks met de laatste nieuwsberichten, agenda's etc.

 

 

Klik hier voor een voorbeeld weeknieuwsbrief.

aanmelden nieuwsbrief