“Doordat ik al geruime tijd voor Yarden werk, eerst op het hoofdkantoor en later in de uitvaartzorg, ken ik de organisatie door en door. De Franchise tak trok altijd al, maar door omstandigheden was dat toen geen optie. De kaarten liggen nu anders en ik ga er volledig voor. Mijn ambitie is om Yarden in Almere Stad groot te maken.”

Zelf doen
“Het persoonlijk contact, gecombineerd met het organiseren van een afscheid, is wat ik het allerliefste doe. De plus die daar nu als franchisenemer bijkomt, is meer zelfstandigheid en vrijheid om het werk op mijn eigen persoonlijke manier te doen. Alle facetten van het vak zelf uit te voeren, zodat de nabestaanden gedurende die periode van overlijden tot aan de uitvaart, één contactpersoon hebben. Deze periode is hectisch genoeg voor de familie. Dan wil je geen ruis op de lijn van zaken die bijvoorbeeld vergeten zijn door te geven. Niets is meer heilloos in zo’n situatie dan dat. Het afscheid moet gewoon perfect verlopen, precies volgens de wensen van de overledene en de nabestaanden.

Franchise Yarden
Deze nieuwe onderneming valt onder de franchiseformule van Yarden. “Ik ben al zeven jaar in dienst bij Yarden. Ik ben een Yardenier in hart en nieren, daar ben ik trots op. Daarom ben ik zo blij, dat ik mijn ambitie als zelfstandig ondernemer bij Yarden kan waarmaken. Ik voel mij zeer gesteund. Als kleine onderneming binnen een grote organisatie. Deze regio ken ik goed, ik woon hier al ruim 8 jaar en heb een actief sociaal leven in Almere Stad.”

Toekomst
“Mijn eigen onderneming moet er een worden van oprechte persoonlijke dienstverlening. Eén contactpersoon die alles organiseert en coördineert. Samen met de nabestaanden zetten we het mooist denkbare afscheid voor de overledene neer. Dat plaatje heb ik al helemaal in mijn hoofd.”

Regio Almere Stad
Yarden & de Ridder verzorgt uitvaarten in Almere Stad. “We zijn heel blij met Corine. Ik ken haar al wat langer. Corine is een enthousiaste vakvrouw, die gemakkelijk contact legt en oog heeft voor detail. Zij is daarmee een waardevolle aanvulling op ons team Franchise, aldus Ben Buitelaar, Manager Yarden Franchise.”

Over Yarden
Yarden is dé afscheidsspecialist van Nederland en heeft al meer dan 100 jaar ervaring met het verzorgen van uitvaarten. De ervaring van Yarden leert dat een betekenisvolle manier van afscheid nemen helpt bij het rouwproces. Daarom ondersteunt en inspireert zij nabestaanden bij het organiseren en verzorgen van een begrafenis of crematie. Maximale persoonlijke aandacht voor iedere klant staat voor Yarden centraal. Voor, tijdens en na het afscheid. Elke individuele afscheidswens is hierbij het belangrijkste uitgangspunt. Yarden maakt dit afscheid betaalbaar door het aanbieden van verzekeringen met een lage premie. Zodat nabestaanden nooit voor verrassingen komen te staan.

algemene informatie

Uitvaartinformatie

Diaconessenpark 39
8917 GB Leeuwarden
Nederland
058-2139707
info@uitvaartinformatie.nl 

adverteren

Op het aanmeldformulier kunt u de gewenste gegevens voor een bedrijfsvermelding invullen.
Een bedrijfsvermelding in de Uitvaartadressengids.nl is ook te vinden op onze 4 thema websites.

 

Vrijblijvende offertes voor adverteren middels banners, advertorials etc. op de websites van Uitvaart Internet Diensten kunt u aanvragen via ons contactformulier

nieuwsbrief

Gratis aanmelding weeknieuwsbrief
De nieuwsbrief verschijnt wekelijks met de laatste nieuwsberichten, agenda's etc.

 

 

Klik hier voor een voorbeeld weeknieuwsbrief.

aanmelden nieuwsbrief