"Wij waren te gast bij een van onze klanten, Uitvaartcentrum en Crematorium Iepenhof in Delft dat vier jaar terug haar deuren opende als een van de meest duurzame crematoria van ons land. De dag werd goed bezocht, updates binnen de verschillende pakketten werden besproken, onderling zijn volop inzichten gedeeld en ervaringen uitgewisseld. En daar gaat het om", vertelt een enthousiaste Stefan van Dorsser van TroBit. "Ook hebben we op 12 mei alvast onze nieuwe planningsmodule laten zien die we nu nog aan het fijnslijpen zijn maar die we later dit jaar zullen introduceren."

Voortdurend verbeteren
"Wij werken voortdurend aan verbetering van onze producten. Met de opmerkingen, suggesties en feedback tijdens contactdagen kunnen we voortdurend inspelen op wensen van onze klanten. Zo wordt het bijvoorbeeld, in reactie op vragen, binnenkort mogelijk een uitvaartformulier op een tablet in te vullen", aldus Stefan van Dorsser. "Met de nieuwe planningsmodule, zoals we die nu hebben aangekondigd, kan werkelijk alles overzichtelijk gepland worden; zowel qua inzet van mensen als middelen. Denk hierbij aan auto's, maar ook aan de bezetting van bijvoorbeeld ruimtes."

UitvaartSuite
De UitvaartSuite van TroBit is hét modulaire programma voor de uitvaartbranche. Er zijn drie versies (Begraafplaatsen en Crematoria, Uitvaartadministratie en Persoonsadministratie). Elke versie kan eenvoudig worden uitgebreid met optionele modules. Hierdoor kan de UitvaartSuite worden afgestemd op elke gewenste bedrijfsomgeving. Gebruikers betalen en gebruiken dus alleen de software die zij nodig hebben. Zie ook: www.uitvaartsuite.com

TroBit
TroBit - onderdeel van 'de Facultatieve Groep' - is sinds 1993 gespecialiseerd in de ontwikkeling van programmatuur voor begraafplaatsen, crematoria, mortuaria, uitvaartondernemers, uitvaartverzekeraars, uitvaartverenigingen én uitvaart depositofondsen. TroBit levert haar diensten aan het particuliere bedrijfsleven, de gezondheidszorg en lokale overheden. Elke organisatie is weer anders. Daarom beperken wij ons niet alleen tot levering en installatie van programmatuur, maar zijn u ook graag met goed advies van dienst. Bijvoorbeeld over de integratie van onze systemen in uw organisatie maar ook over het opleiden van uw medewerkers.

Voor meer informatie: www.trobit.com

algemene informatie

Uitvaartinformatie

Diaconessenpark 39
8917 GB Leeuwarden
Nederland
058-2139707
info@uitvaartinformatie.nl 

adverteren

Op het aanmeldformulier kunt u de gewenste gegevens voor een bedrijfsvermelding invullen.
Een bedrijfsvermelding in de Uitvaartadressengids.nl is ook te vinden op onze 4 thema websites.

 

Vrijblijvende offertes voor adverteren middels banners, advertorials etc. op de websites van Uitvaart Internet Diensten kunt u aanvragen via ons contactformulier

nieuwsbrief

Gratis aanmelding weeknieuwsbrief
De nieuwsbrief verschijnt wekelijks met de laatste nieuwsberichten, agenda's etc.

 

 

Klik hier voor een voorbeeld weeknieuwsbrief.

aanmelden nieuwsbrief