Deze herdenking van Crematorium Rotterdam - Maeterlinckweg 101, Rotterdam - staat ook in het teken van dierbaren die ons recenter zijn ontvallen. Voor degenen die zich opgeven (telefoon 010 480 33 44 of e-mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.) heeft het crematorium witte rozen beschikbaar. Na de herdenking is er buiten bij het monument een defilé en kunnen bezoekers bloemen bij het monument leggen. Ontvangst in het crematorium is vanaf 19.00 uur.
Omdat de herdenking in 2015 op Hemelvaartsdag valt, houdt Crematorium Rotterdam het op woensdag 13 mei.

Nooit vergeten
Locatiemanager Rob Benningen: “Wij vinden het bijzonder dat Dave van der Wal van RTV Rijnmond spreekt tijdens onze herdenking. Juist hij kan, als iemand die de oorlog niet zelf heeft meegemaakt, verwoorden hoe belangrijk het is om ’40-’45 nooit te vergeten. Voor Rotterdam heeft het bombardement een bijzondere betekenis. We herdenken dat het centrum van Rotterdam werd weggevaagd en veel mensen de dood vonden. Maar zij staat ook symbool voor de veerkracht en het doorzettingsvermogen van de stad en onderstreept de verbondenheid van de Rotterdammers onderling. Tijdens de herdenking op 13 mei komen bezoekers die slachtoffers van het bombardement willen herdenken samen met degenen die recenter een dierbare zijn verloren. Naast Dave van der Wal zal pastor Rob Lijesen het woord voeren. Het is een herdenking waarvoor iedereen die komt, zijn eigen reden heeft en dat maakt deze bijeenkomst juist heel speciaal.”

algemene informatie

Uitvaartinformatie

Diaconessenpark 39
8917 GB Leeuwarden
Nederland
058-2139707
info@uitvaartinformatie.nl 

adverteren

Op het aanmeldformulier kunt u de gewenste gegevens voor een bedrijfsvermelding invullen.
Een bedrijfsvermelding in de Uitvaartadressengids.nl is ook te vinden op onze 4 thema websites.

 

Vrijblijvende offertes voor adverteren middels banners, advertorials etc. op de websites van Uitvaart Internet Diensten kunt u aanvragen via ons contactformulier

nieuwsbrief

Gratis aanmelding weeknieuwsbrief
De nieuwsbrief verschijnt wekelijks met de laatste nieuwsberichten, agenda's etc.

 

 

Klik hier voor een voorbeeld weeknieuwsbrief.

aanmelden nieuwsbrief