“Wij vinden het belangrijk dat naast een goede dienstverlening ook de omgeving waar het afscheid plaatsvindt zo goed mogelijk aansluit op de emoties van de bezoekers. Zo levert de ervaring van de uitvaartceremonie een positieve bijdrage aan het totale afscheid en het verwerkingsproces”, vertelt Bert van Proosdij. “Wij zijn er voor iedereen. Het maakt niet uit of je verzekerd bent of waar je verzekerd bent. Door het persoonlijk invullen van de uitvaart worden nabestaanden geholpen in het rouwproces.”

Intieme sfeer
Tijdens een condoleancebezoek of afscheidsplechtigheid is het uitvaartcentrum alleen toegankelijk voor de familie en andere genodigden van de overledene. Yarden & van Proosdij biedt hiermee de mogelijkheid om in alle intimiteit afscheid te nemen en samen te zijn.

Centrale locatie
Het ligt centraal in Delft en is goed bereikbaar met openbaar vervoer. In buurt is er genoeg parkeergelegenheid. Andere uitvaartondernemers kunnen ook gebruik maken van de faciliteiten van De Schakel.

Open dag
Alle inwoners van Delft en andere belangstellenden kunnen tijdens de open dag op zaterdag 9 mei 2015 een kijkje nemen in het gloednieuwe uitvaartcentrum. Van 11.00 tot 16.00 uur is het centrum toegankelijk en er loopt een continu programma. Er is live muziek, er zijn rondleidingen en voor hapje en drankje wordt verzorgd.

  

algemene informatie

Uitvaartinformatie

Diaconessenpark 39
8917 GB Leeuwarden
Nederland
058-2139707
info@uitvaartinformatie.nl 

adverteren

Op het aanmeldformulier kunt u de gewenste gegevens voor een bedrijfsvermelding invullen.
Een bedrijfsvermelding in de Uitvaartadressengids.nl is ook te vinden op onze 4 thema websites.

 

Vrijblijvende offertes voor adverteren middels banners, advertorials etc. op de websites van Uitvaart Internet Diensten kunt u aanvragen via ons contactformulier

nieuwsbrief

Gratis aanmelding weeknieuwsbrief
De nieuwsbrief verschijnt wekelijks met de laatste nieuwsberichten, agenda's etc.

 

 

Klik hier voor een voorbeeld weeknieuwsbrief.

aanmelden nieuwsbrief