In de uitzending van zondag 26 april 2015, die deze keer op het gezin en de familie gericht is, is aan het begin een kort item over Atelier Het Glazen Nest te zien. Er is zowel in het atelier als buiten gefilmd. Brenda vertelt over haar werkwijze en er komen glazen gedenk- en asobjecten, kleurige glazen letterplaten, vlinders en andere glasobjecten in beeld.

U kunt de hele uitzending terugzien op http://www.lifestylexperience.tv/afleveringen/zondag-26-april-2015, of alleen het item over Atelier Het Glazen Nest bekijken op de beginpagina van Brenda's website http://www.glazeniers-glaskunst.nl/ .

Brenda Bleijenberg heeft een website met informatie over mogelijkheden van maatwerk in glaskunst voor urn- en grafmonumenten, as- en gedenkobjecten (bijvoorbeeld de gelimiteerde serie vlinders voor letterplaten http://www.glazeniers-glaskunst.nl/2015/03/gelimiteerde-serie-vlinders.html.
Voor urn- en grafmonumenten werkt zij altijd samen met een steenhouwer in de regio van de betreffende familie.

GlazenNest nl vlinders op mineraalDaarnaast is er voor klanten nu ook een webshop ingericht met unieke gedenkobjecten die rechtstreeks online te bestellen zijn via http://www.glazennest.nl/.


Brenda Bleijenberg | Gedenkkunstenaar

Al sinds 1999 is Brenda Bleijenberg als kunstenaar actief in grafmonumentale glaskunst. In al die jaren zijn er meer dan 1500 monumenten uit haar handen gekomen. Het aantal kleinere ornamenten en gedenkobjecten is niet meer te tellen. Haar meest bekende en ongeëvenaarde ontwikkeling is de glazen vlinder met vleugelslag.

Vanuit het apartere glaswerk voor steenhouwers heeft Brenda zich in al die jaren steeds meer gespecialiseerd in echt bijzonder maatwerk. Zowel voor steenhouwers die een familie iets bijzonders willen bieden, als voor consumenten die via een doorverwijzing of rechtstreeks via internet in haar atelier terechtkomen. Geen vraag is Brenda vreemd, geen uitdaging gaat zij uit de weg. Dat geldt zowel voor grote letterplaten als voor kleine glasornamenten.

In Atelier Het Glazen Nest maakt Brenda gedenkkunst in glas. Het bewerken van de steen die met het glas gecombineerd wordt en het plaatsen van het uiteindelijke monument doet zij niet. Daarin werkt zij samen met steenhouwers die niet bang zijn voor glas en families ook graag iets bijzonders, iets “anders dan anders” willen bieden.

Bijzonder maatwerk betekent soms hogere prijzen, maar dit hoeft niet altijd zo te zijn. Brenda voert met regelmaat ook grote projecten uit, zoals kerkramen of glas voor overheidsgebouwen, en is gewend met een budget om te gaan. Wanneer het budget van een familie zeer duidelijk begrensd is, puzzelt zij samen met hen een oplossing uit, zodat het uiteindelijke resultaat altijd binnen dat budget blijft.

 

algemene informatie

Uitvaartinformatie

Diaconessenpark 39
8917 GB Leeuwarden
Nederland
058-2139707
info@uitvaartinformatie.nl 

adverteren

Op het aanmeldformulier kunt u de gewenste gegevens voor een bedrijfsvermelding invullen.
Een bedrijfsvermelding in de Uitvaartadressengids.nl is ook te vinden op onze 4 thema websites.

 

Vrijblijvende offertes voor adverteren middels banners, advertorials etc. op de websites van Uitvaart Internet Diensten kunt u aanvragen via ons contactformulier

nieuwsbrief

Gratis aanmelding weeknieuwsbrief
De nieuwsbrief verschijnt wekelijks met de laatste nieuwsberichten, agenda's etc.

 

 

Klik hier voor een voorbeeld weeknieuwsbrief.

aanmelden nieuwsbrief