Van HulleyEen originele Van Hulley boxershort.
Het lijkt een vreemde combinatie maar als je er goed over nadenkt is het een prachtige samenloop. Weggooien voelt verkeerd, maar in de kast laten hangen is ook zoiets. Hem laten vermaken tot een Van Hulley (m/v) betekent op verschillende manieren iets goeds doen.
Overhemden en boxershorts
Van Hulley is een sociale onderneming, waar vrouwen van je favoriete overhemd of blouse een boxershort maken. Het initiatief is ruim twee jaar geleden opgezet door Jolijn Creutzberg, als combinatie van sociaal en duurzaam ondernemen. Destijds ging het puur om het opdoen van werkervaring, maar inmiddels volgen de vrouwen ook een opleiding, waarmee zij hun kansen op de arbeidsmarkt daadwerkelijk vergroten. “Het is ongelofelijk om te zien hoe gemotiveerd deze vrouwen zijn” aldus Creutzberg, “zeker als je bedenkt uit welke situatie ze komen. Ik kan daar alleen maar heel erg trots op zijn, en er alles aan doen om hen verder te helpen.” En Algemeen Belang helpt daar graag aan mee.

Algemeen Belang is mede initiatiefnemer van GreenLeave, de Duurzame Uitvaart (www.greenleave.nu)
  

algemene informatie

Uitvaartinformatie

Diaconessenpark 39
8917 GB Leeuwarden
Nederland
058-2139707
info@uitvaartinformatie.nl 

adverteren

Op het aanmeldformulier kunt u de gewenste gegevens voor een bedrijfsvermelding invullen.
Een bedrijfsvermelding in de Uitvaartadressengids.nl is ook te vinden op onze 4 thema websites.

 

Vrijblijvende offertes voor adverteren middels banners, advertorials etc. op de websites van Uitvaart Internet Diensten kunt u aanvragen via ons contactformulier

nieuwsbrief

Gratis aanmelding weeknieuwsbrief
De nieuwsbrief verschijnt wekelijks met de laatste nieuwsberichten, agenda's etc.

 

 

Klik hier voor een voorbeeld weeknieuwsbrief.

aanmelden nieuwsbrief