Crematorium Rotterdam stelt daarom nabestaanden in de gelegenheid om op hun eigen manier hun dierbare(n) te herdenken.

Dierbare herinnering
Valentijnsdag heeft in Nederland de laatste twintig jaar meer betekenis gekregen en staat steeds meer in het teken van je geliefde laten merken dat je om hem of haar geeft. Locatiemanager Rob Benningen: “De dood van iemand is heel vaak ook het einde van een lange relatie tussen mensen. Het hele jaar door zijn er dagen waarop je eraan wordt herinnerd dat je iets met elkaar deelde. Een verjaardag, je trouwdag, de dag waarop je elkaar leerde kennen, maar ook dagen als Valentijnsdag. Juist op zulke dagen voel je extra dat iemand er niet meer is. Ons crematorium is de plek waar iemand een dierbare heeft achtergelaten en daarom vonden wij het belangrijk op Valentijnsdag onze deuren open te zetten. Wij ontvangen iedereen met een kopje koffie of thee. Bezoekers mogen zelf invulling geven aan het moment dat ze hier zijn: een bloemetje leggen of een kaars opsteken.”

Verlies heeft gevolgen
Jaarlijks verliezen door een overlijden zo'n 55.000 mensen hun partner. Voor veel mensen heeft dat verlies grote gevolgen. Gemiddeld stopt 25% van de achterblijvers daarna met werken en verzuimen mensen zo’n 170 dagen van hun werk als gevolg van rouw.

algemene informatie

Uitvaartinformatie

Diaconessenpark 39
8917 GB Leeuwarden
Nederland
058-2139707
info@uitvaartinformatie.nl 

adverteren

Op het aanmeldformulier kunt u de gewenste gegevens voor een bedrijfsvermelding invullen.
Een bedrijfsvermelding in de Uitvaartadressengids.nl is ook te vinden op onze 4 thema websites.

 

Vrijblijvende offertes voor adverteren middels banners, advertorials etc. op de websites van Uitvaart Internet Diensten kunt u aanvragen via ons contactformulier

nieuwsbrief

Gratis aanmelding weeknieuwsbrief
De nieuwsbrief verschijnt wekelijks met de laatste nieuwsberichten, agenda's etc.

 

 

Klik hier voor een voorbeeld weeknieuwsbrief.

aanmelden nieuwsbrief