Vooraanzicht-buiten
Eigen beheer

Het uitvaartcentrum is in eigen beheer van Van der Stappen Uitvaartverzorging, waardoor de kwaliteit voldoet aan de door hun gestelde hoge eisen. Het uitvaartcentrum in eigen beheer maakt het mogelijk nog flexibeler te zijn en zo aan meer wensen te voldoen. De intieme sfeer wordt geborgd doordat er nooit meerdere rouwbezoeken gelijktijdig plaatsvinden. Dankzij het nieuwe uitvaartcentrum zijn er nu ook in (de regio) Valkenswaard meer mogelijkheden voor een persoonlijke en passende afscheidsdienst in kleine kring.

Rouwkamer achter
Persoonlijke invulling van het afscheid

Steeds meer mensen kiezen ervoor om hun dierbare zelf te verzorgen na het overlijden. Uiteraard biedt het uitvaartcentrum nabestaanden ook deze mogelijkheid. Het centrum beschikt over een sfeervolle rouwkamer waar men de overledene kan bezoeken. Deze rouwkamer is prachtig gelegen aan de parktuin, met uitzicht op een sfeervolle vijver en staat door openslaande deuren in verbinding met de smaakvol ingerichte ontvangkamer. Naar eigen keuze kunnen deze deuren worden geopend of gesloten, waardoor de rouwkamer een meer of minder besloten karakter krijgt. De ontvangkamer is een sfeervol en warm ingerichte ruimte die door de comfortabele zithoek bij de mooie schouw huiselijk aanvoelt. Daarnaast beschikt het centrum over een intieme 24-uurs kamer, waar de overledene 24 uur per dag bezocht kan worden. De nabestaanden ontvangen een sleutel van het pand en van deze kamer zodat zij hun eigen bezoektijden kunnen bepalen. Het is natuurlijk mogelijk om de 24-uurs kamer persoonlijk aan te kleden door het plaatsen van foto's, bloemen etc. en het draaien van passende muziek.

Zitje ontmoetingsruimte
Passend afscheid in een prachtig karakteristiek pand

Anja Hertroijs, reeds tien jaar het vertrouwde gezicht als uitvaartverzorgster bij Van der Stappen in Valkenswaard, is blij met de komst van het uitvaartcentrum. "Hiermee zijn er nog meer mogelijkheden om aan te sluiten bij de wensen van de overledene of de nabestaanden." Arna Paeshuijse houdt zich in het uitvaartcentrum bezig met de verzorging van de overledenen en de ontvangst van het bezoek. "Samen zorgen we voor een mooi en passend afscheid, in dit prachtige karakteristieke en unieke pand. Arna en ik komen beiden uit Valkenswaard en we zijn er trots op dat we voortaan vanuit onze woonplaats een afscheid kunnen realiseren wat past. Vanuit deskundigheid, ervaring en met een grote betrokkenheid geven we dat samen met de nabestaanden vorm."

Doorkijk rouwkamer ontmoetingsruimte
Kom een kijkje nemen tijdens de open dagen

U bent van harte welkom om zelf een kijkje te komen nemen in dit nieuwe uitvaartcentrum, Bergstraat 17 in Valkenswaard, tijdens de open dagen op zaterdag 27 en zondag 28 september tussen 11.00 en 16.00 uur.

    

algemene informatie

Uitvaartinformatie

Diaconessenpark 39
8917 GB Leeuwarden
Nederland
058-2139707
info@uitvaartinformatie.nl 

adverteren

Op het aanmeldformulier kunt u de gewenste gegevens voor een bedrijfsvermelding invullen.
Een bedrijfsvermelding in de Uitvaartadressengids.nl is ook te vinden op onze 4 thema websites.

 

Vrijblijvende offertes voor adverteren middels banners, advertorials etc. op de websites van Uitvaart Internet Diensten kunt u aanvragen via ons contactformulier

nieuwsbrief

Gratis aanmelding weeknieuwsbrief
De nieuwsbrief verschijnt wekelijks met de laatste nieuwsberichten, agenda's etc.

 

 

Klik hier voor een voorbeeld weeknieuwsbrief.

aanmelden nieuwsbrief