De website moet een oplossing bieden aan uitvaartondernemers die te maken hebben met een wisselende werkdruk. In situaties van drukte of afwezigheid is het soms moeilijk om een geschikte externe uitvaartleider te vinden die kan inspringen. FreelanceUitvaartleider.nl biedt een platform waarop makkelijk kan worden gezocht naar een uitvaartleider met dezelfde stijl en werkwijze.

Uitvaartleiders die zich willen aanbieden als Freelance Uitvaartleider maken op de website een profiel aan en bepalen in welke regio zij hun diensten aanbieden. Een uitvaartonderneming die op zoek is naar ondersteuning kan de verschillende Freelancers met elkaar vergelijken en contact met ze opnemen.

De uitvaartonderneming die op zoek is naar een freelancer kan volledig vrijblijvend en gratis gebruik maken van de website. De freelancer betaalt een bedrag van 159 euro (Excl. 21% BTW) per jaar om zichzelf te presenteren in zijn/haar persoonlijke profiel.

FreelanceUitvaartleider.nl zal niet bemiddelen in de afspraken die de uitvaartonderneming en freelancer met elkaar maken. De freelancer bepaalt zijn eigen voorwaarden en tarieven. FreelanceUitvaarleider.nl biedt slechts het platform waarop ondernemers kunnen zoeken naar de benodigde ondersteuning.

Initiatiefnemer Bram van der Laan: 'in het afgelopen jaar zijn wij regelmatig benaderd door opdrachtgevers die wegens drukte op zoek waren naar hulp van een externe uitvaartleider. Die vraag heeft ons aan het denken gezet en daarom hebben wij in de afgelopen maanden deze website ontwikkelt. De website is vanaf vandaag online en de eerste profielen zijn al aangemaakt!'

In de startfase van de website worden er ter introductie verschillende kortingsacties gehouden. Alle uitvaartondernemers die bij de KvK staan ingeschreven worden volgende week via een mailing op de hoogte gebracht van deze kortingsacties. Bent u zelf niet ingeschreven als uitvaartonderneming bij de KvK, maar heeft u toch interesse in de kortingsacties, dan kunt u via de website contact opnemen of een bezoek brengen aan de stand van FreelanceUitvaartleider.nl op de Vakdag in Gorinchem.

 

algemene informatie

Uitvaartinformatie

Diaconessenpark 39
8917 GB Leeuwarden
Nederland
058-2139707
info@uitvaartinformatie.nl 

adverteren

Op het aanmeldformulier kunt u de gewenste gegevens voor een bedrijfsvermelding invullen.
Een bedrijfsvermelding in de Uitvaartadressengids.nl is ook te vinden op onze 4 thema websites.

 

Vrijblijvende offertes voor adverteren middels banners, advertorials etc. op de websites van Uitvaart Internet Diensten kunt u aanvragen via ons contactformulier

nieuwsbrief

Gratis aanmelding weeknieuwsbrief
De nieuwsbrief verschijnt wekelijks met de laatste nieuwsberichten, agenda's etc.

 

 

Klik hier voor een voorbeeld weeknieuwsbrief.

aanmelden nieuwsbrief