Poëzie kan mensen troost bieden in moeilijke tijden; een moment van bezinning en relativering. Algemeen Belang heeft daarom een aantal speciale gedichten laten maken die door de dichter persoonlijk op video worden voorgedragen. Het resultaat is o.a. te zien via het Algemeen Belang You Tube kanaal.

Betrokken bij de samenleving
Communicatie is een speerpunt voor uitvaartverzekeraar en –verzorger Algemeen Belang in Groningen. Daarbij staan de menselijke maat en waardigheid centraal, en dat gaat verder dan heldere informatie over verzekeringen en de brede dienstverlening.
Naast praktische onderwerpen en levensvragen in bredere zin, is er ook ruimte voor andere relevante aspecten zoals emoties rond afscheid en verlies. Algemeen Belang wil zich ook op die manier laten zien als een organisatie die betrokken is bij de samenleving. Die overtuiging spreekt onder meer uit de inhoud van het relatiemagazine 'LeefTijd'; waarvan de nieuwe editie, 2014, onlangs is verschenen en te downloaden via de website van Algemeen Belang (klik hier).

Toegankelijke poëzie
Algemeen Belang benut ook eigentijdse middelen en kanalen. Zoals de commercial met de Grunniger ballad 'Ooit', die is te beluisteren en te zien via de website (klik hier)
De website biedt daarnaast meer interessante bijdragen, zoals een maandelijkse blog over grote en kleine dingen in het leven (klik hier)
Nieuw is de inzet van een aantal speciaal geschreven gedichten die live op de camera zijn voorgedragen, en in de montage voorzien van passende muziek en sfeerbeelden.
Deze gedichten zijn geïnspireerd op de thema's duurzaamheid, natuur, bezinning en eindigheid. Ze staan sinds kort online  

Het is toegankelijke poëzie van Cornelis Herfst (dichter/troubadour), ingesproken door zijn alter ego Bart C. van der Harst.

Meer informatie:
Algemeen Belang Uitvaartverzorging en -verzekering
Email:Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Telefoon: 050-5778999
Of via de social-media kanalen
https://www.youtube.com/user/AlgBelangUitvaart 
https://www.facebook.com/algemeenbelanguitvaart 
https://www.pinterest.com/algemeenbelang 
http://www.linkedin.com/company/algemeen-belang-uitvaart 

algemene informatie

Uitvaartinformatie

Diaconessenpark 39
8917 GB Leeuwarden
Nederland
058-2139707
info@uitvaartinformatie.nl 

adverteren

Op het aanmeldformulier kunt u de gewenste gegevens voor een bedrijfsvermelding invullen.
Een bedrijfsvermelding in de Uitvaartadressengids.nl is ook te vinden op onze 4 thema websites.

 

Vrijblijvende offertes voor adverteren middels banners, advertorials etc. op de websites van Uitvaart Internet Diensten kunt u aanvragen via ons contactformulier

nieuwsbrief

Gratis aanmelding weeknieuwsbrief
De nieuwsbrief verschijnt wekelijks met de laatste nieuwsberichten, agenda's etc.

 

 

Klik hier voor een voorbeeld weeknieuwsbrief.

aanmelden nieuwsbrief