Met dit abonnement krijgt de klant, op goedkope wijze, een persoonlijk adviseur, die u kan ondersteunen in de dagelijkse bedrijfsvoering.
Adviesbureau Begraafplaats Beheer biedt hulp aan houders van begraafplaatsen en crematoria, om deze kwalitatief te verbeteren, bedrijfstechnisch en economisch efficiënter en klantvriendelijker te maken. Dit wordt gedaan in de overtuiging dat elke begraafplaats en/of crematoria, of dit nu een kerkhof, een gedenkpark, natuurbegraafplaats of urnentuin is, deze potentie in zich heeft.

Eigen huisadviseur
Voor dertig euro per maand krijgt u een eigen huisadviseur. Daarmee heeft u altijd een adviseur tot uw beschikking die uw onderneming of instelling kent, persoonlijk betrokken is en samen met u streeft naar een flinke besparing op uw bedrijfskosten. Met dit abonnement krijgt u iedere maand één uur gratis advies, telefonisch of per mail, en een QuickScan. Dit is een, door het Adviesbureau zelf ontwikkelde, scan om de risico's in kaart te brengen en, indien nodig, verbeterpunten aan te dragen.

Begraven en gedenken
Begraven en gedenken zijn de primaire functies van een begraafplaats. Deze moet voldoende grafruimte bieden en nabestaanden een gedenkwaardige en passende plek geven om te rouwen. Maar Adviesbureau Begraafplaats Beheer houdt ook rekening met emotionele, recreatieve en ecologische aspecten. De hoge emotionele waarde van de plek voor nabestaanden moet een mate van aandacht en zorg bepalen voor inrichting en beheer. Er dient zorg besteed te worden aan de kwaliteit van beplanting, routing, overzichtelijkheid, herkenningspunten,intimiteit en bewegwijzering.

Kostenbeheersing
Bedrijfsleiders, locatiemanagers en beheerders van begraafplaatsen en crematoria hebben altijd te maken met bedrijfstechnische- en economische vraagstukken. Dan moet men denken aan o.a. grafadministratie, verordening of reglement, service en dienstverlening. Preventief te werk gaan is hierbij noodzakelijk om conflicten en kosten te beheersen. Kosten van deze problemen ontstaan bijna altijd doordat er in een te laat stadium deskundig advies gevraagd wordt. Daar zit voor u de winst en Adviesbureau Begraafplaats Beheer biedt u hierbij een helpende hand.
Het Adviesbureau biedt met haar abonnement een laagdrempelige en voordelige oplossing om deze risico's te managen.

 

algemene informatie

Uitvaartinformatie

Diaconessenpark 39
8917 GB Leeuwarden
Nederland
058-2139707
info@uitvaartinformatie.nl 

adverteren

Op het aanmeldformulier kunt u de gewenste gegevens voor een bedrijfsvermelding invullen.
Een bedrijfsvermelding in de Uitvaartadressengids.nl is ook te vinden op onze 4 thema websites.

 

Vrijblijvende offertes voor adverteren middels banners, advertorials etc. op de websites van Uitvaart Internet Diensten kunt u aanvragen via ons contactformulier

nieuwsbrief

Gratis aanmelding weeknieuwsbrief
De nieuwsbrief verschijnt wekelijks met de laatste nieuwsberichten, agenda's etc.

 

 

Klik hier voor een voorbeeld weeknieuwsbrief.

aanmelden nieuwsbrief