De officiële opening en de bijbehorende open dag vinden later in het jaar plaats. Vanaf nu biedt DELA haar leden en andere inwoners van Heerhugowaard en omgeving met Waerdse Landen de gelegenheid om dichter bij huis afscheid te nemen van dierbaren.

crematorium heerhugowaard 2
Kleurrijk

Het nieuwe crematorium is ruim opgezet en ingericht met eigentijds meubilair, frisse kleuren en werken uit de eigen kunstcollectie.
  
crematorium heerhugowaard aula
Het crematorium beschikt over een aula waar tot 185 gasten zittend de afscheidsdienst kunnen volgen. Bij drukke bijeenkomsten is er plek tot 500 bezoekers. In de aula is geavanceerde apparatuur aanwezig met 2 grote 75" schermen. De plechtigheid kan op HD-kwaliteit worden vastgelegd op zowel CD als DVD. Voor live muziek staat een vleugel ter beschikking.

  
crematorium heerhugowaard
Huiselijk

Crematorium Waerdse Landen heeft een uitvaartcentrum met diverse familiekamers. Naast rouwkamers is er in het uitvaartcentrum ook een 24-uurskamer aanwezig waar nabestaanden zelf bepalen op welke momenten zij hun dierbare bezoeken. Naast de aula beschikt Crematorium Waerdse Landen voor kleinere gezelschappen over een huiskamer om op intieme wijze een afscheid te nemen. In deze ruimte kan zowel het afscheidsbezoek als aansluitend de plechtigheid plaatsvinden.
  

crematorium heerhugowaard 1
Horeca

Na het afscheid kunnen de gasten gebruik maken van een van de koffiekamers of de uitvaartlounge. Deze ruimtes zijn te koppelen zodat er een ruimte ontstaat voor een condoleance tot wel 400 personen. In de lounge wordt een grote variëteit aan horeca geboden. Naast een traditionele koffietafel is er volop maatwerk mogelijk. Van een goed glas wijn en het laten serveren van tapas tot uitgebreid dineren met een grote groep mensen.

Open Dag in Crematorium Waerdse Landen
Op zaterdag 4 oktober is het voor belangstellenden mogelijk om het nieuwe crematorium te bewonderen. Alle ruimten zijn vrij toegankelijk, ook de verzorgingsruimte en ovenruimte. Medewerkers van DELA geven uitleg.

Over coöperatie DELA
Zo'n 170 vestigingen, ruim 1.800 medewerkers, bijna 44.000 uitvaarten per jaar en bijna 3,7 miljoen verzekerden maken de coöperatie Draagt Elkanders Lasten (DELA) marktleider in de Benelux. DELA helpt mensen al 77 jaar tegen een eerlijke prijs met begrafenis, crematie, repatriëring, opvang, nabestaandenzorg
en financiële diensten op deze terreinen. Het is de ambitie van coöperatie DELA dat haar leden en hun nabestaanden de toekomst zo zorgeloos mogelijk tegemoet kunnen zien. Nabestaanden waarderen de dienstverlening met een negen. DELA is een 'Great Place to Work', heeft het Keurmerk Klantgericht Verzekeren, het Keurmerk Uitvaartzorg, het keurmerk Privacy Waarborg en is lid van MVO Nederland.

 

algemene informatie

Uitvaartinformatie

Diaconessenpark 39
8917 GB Leeuwarden
Nederland
058-2139707
info@uitvaartinformatie.nl 

adverteren

Op het aanmeldformulier kunt u de gewenste gegevens voor een bedrijfsvermelding invullen.
Een bedrijfsvermelding in de Uitvaartadressengids.nl is ook te vinden op onze 4 thema websites.

 

Vrijblijvende offertes voor adverteren middels banners, advertorials etc. op de websites van Uitvaart Internet Diensten kunt u aanvragen via ons contactformulier

nieuwsbrief

Gratis aanmelding weeknieuwsbrief
De nieuwsbrief verschijnt wekelijks met de laatste nieuwsberichten, agenda's etc.

 

 

Klik hier voor een voorbeeld weeknieuwsbrief.

aanmelden nieuwsbrief