Elke tekst is bezinnend van aard: spiritueel en psychologisch vanuit een religieus maar tegelijk breed-menselijk perspectief. Bij elke tekst behoort een symbolische foto die hier nauw bij aansluit en de intentie weergeeft.
Uitgeverij Kok, onderdeel van VBKMedia in Utrecht, wil dit boek graag uitgeven en maakt er een royale geschenkuitgave van.

CD

Tegelijkertijd met het boek wordt een CD ontwikkeld met religieuze, klassieke muziek die nauw aansluit bij de hoofdstukken uit het boek. Zo vormen woord, beeld en muziek een eenheid en begeleiden zij mensen in hun grenservaringen door diverse zintuigen aan te spreken.
De CD wordt opgenomen door semiprofessioneel kleinkoor Cantatrix (zie www.cantatrix.nl voor meer informatie). Het koor staat zeer goed aangeschreven en heeft (inter)nationale ambities, getuige hun reizen en recensies.

1 november Allerzielen 2015 vindt een promotieconcert plaats, mogelijk in de Domkerk te Utrecht. Cantatrix zal dan een aantal werken van de CD ten gehore brengen, de auteur draagt enkele gedichten uit het boek voor. Iemand uit de uitvaartbranche of de rouwbegeleiding wordt gevraagd om te spreken.
Het streven is een bekende Nederlander uit te nodigen die voor velen als symbool van rouw en verdriet wordt gezien aan wie het eerste exemplaar wordt aangeboden.
Voor dit promotieconcert zal de nodige publiciteit worden ontwikkeld waarbij landelijke kranten, radio-tv en relevante media zullen worden benaderd.
Daarna zal de CD zowel los als in het boek verkrijgbaar zal zijn.

De uitgever kan deze CD echter niet bekostigen omdat de uitgave anders te duur zou worden. Het koor legt zelf al een flink bedrag in, er is sponsoring van een fonds, er zijn enkele giften door uitvaartondernemers gedaan. Initiatiefnemer Evert van der Veen zal zelf een bedrag bijpassen.
Momenteel rest er nog een bedrag van € 3800,- om de CD te kunnen ontwikkelen. Boek en CD zijn zeer geschikt als relatiegeschenk binnen de uitvaartbranche en de rouwbegeleiding. Het vormt een passende attentie voor nabestaanden.
   

evert-van der veen
Wie spreekt het project (boek en/of CD) aan en ziet mogelijkheden voor de eigen onderneming een eigen CD dan wel boek tegen flinke korting af te nemen? Er is in overleg met de uitgever veel mogelijk. Bij grotere afnamen zijn ook gepersonaliseerde boeken en/of CD's mogelijk.
Interesse om mee te doen? Informeer naar de mogelijkheden of kom met een voorstel (een lezing of cursus behoort ook tot de mogelijkheden). Meer informatie over de inhoud van het project is verkrijgbaar bij de initiator van het project: Evert van der Veen, 0341 – 257470, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

 

algemene informatie

Uitvaartinformatie

Diaconessenpark 39
8917 GB Leeuwarden
Nederland
058-2139707
info@uitvaartinformatie.nl 

adverteren

Op het aanmeldformulier kunt u de gewenste gegevens voor een bedrijfsvermelding invullen.
Een bedrijfsvermelding in de Uitvaartadressengids.nl is ook te vinden op onze 4 thema websites.

 

Vrijblijvende offertes voor adverteren middels banners, advertorials etc. op de websites van Uitvaart Internet Diensten kunt u aanvragen via ons contactformulier

nieuwsbrief

Gratis aanmelding weeknieuwsbrief
De nieuwsbrief verschijnt wekelijks met de laatste nieuwsberichten, agenda's etc.

 

 

Klik hier voor een voorbeeld weeknieuwsbrief.

aanmelden nieuwsbrief