Tomba Model Terhorst
Mensen staan ook steeds vaker stil bij hetgeen ze achterlaten verteld Rita Koopman van Tomba Grafkisten. Wij zijn in contact gekomen met een landgoedeigenaar in het Gelderse Loenen. Zij beheren een bos en hebben een eigen zagerij. Daar worden dus bomen gerooid en gezaagd en van die planken maken wij een volledig duurzame uitvaartkist de "Ter Horst", genoemd naar het Landgoed. Deze uitvaartkist is bovendien ook nog erg bijzonder omdat er alleen met houten verbindingen gewerkt wordt. Er komen dus geen spijkers aan te pas. De binnenbekleding is gemaakt van Bamboe.

correctmonnereau groengas rouwauto2
Bij een uitvaart is de rouwauto een van de meest milieu onvriendelijkste factoren. Dat past dus in het geheel niet bij een duurzaam geproduceerde uitvaartkist. Daartoe heeft Correct Monnereau, samen met collega rouwvervoerders, onder het label Green Hearses, een rouwauto ontwikkelt die rijdt op groen gas. Groengas is de duurzame variant van aardgas en wordt gemaakt door biogas op te waarderen. Groengas wordt schoon geproduceerd en is hernieuwbaar. Daarmee sluiten wij als rouwvervoerders natuurlijk prachtig aan bij duurzame initiatieven, zoals die van bijvoorbeeld Tomba licht Maurits Monnereau toe.
Het is mooi om te zien hoe bedrijven die een verschillend product leveren elkaar kunnen vinden en versterken.
De "Ter Horst" uitvaartkist en de Groengas rouwauto zijn via iedere uitvaartondernemer Nederland te verkrijgen.

   

algemene informatie

Uitvaartinformatie

Diaconessenpark 39
8917 GB Leeuwarden
Nederland
058-2139707
info@uitvaartinformatie.nl 

adverteren

Op het aanmeldformulier kunt u de gewenste gegevens voor een bedrijfsvermelding invullen.
Een bedrijfsvermelding in de Uitvaartadressengids.nl is ook te vinden op onze 4 thema websites.

 

Vrijblijvende offertes voor adverteren middels banners, advertorials etc. op de websites van Uitvaart Internet Diensten kunt u aanvragen via ons contactformulier

nieuwsbrief

Gratis aanmelding weeknieuwsbrief
De nieuwsbrief verschijnt wekelijks met de laatste nieuwsberichten, agenda's etc.

 

 

Klik hier voor een voorbeeld weeknieuwsbrief.

aanmelden nieuwsbrief