Certiked doet dit naast de certificatie-instelling BSI, die sinds de oprichting van het Keurmerk in 2007 audits uitvoert. "We kiezen voor twee instellingen omdat we uitvaartondernemers de keuze willen bieden", aldus Marielle Scheepens van de SKU.

certiked logo
Certiked staat voor Certificering kennisintensieve dienstverlening en is sinds 1993 actief in het toetsen, trainen en certificeren van dienstverlenende organisaties. Certiked heeft als visie: een kwaliteitssysteem helpt organisaties hun doelen te bereiken en een certificaat is geen doel op zich.
Certiked is opgericht in 1993 en is in 2006 samen gegaan met Lloyd's Register Nederland BV. Certiked certificeert managementsystemen tegen nationale en internationale normen en standaarden. Hiervoor is zij erkend door de Raad voor Accreditatie (RvA). Voor meer informatie, kijk op www.certiked.nl.

Uitvaartondernemingen die in aanmerking willen komen voor het Keurmerk of eerdaags een hercertificering moeten behalen, kunnen zich vanaf september rechtstreeks melden voor een audit door Certiked.

 

algemene informatie

Uitvaartinformatie

Diaconessenpark 39
8917 GB Leeuwarden
Nederland
058-2139707
info@uitvaartinformatie.nl 

adverteren

Op het aanmeldformulier kunt u de gewenste gegevens voor een bedrijfsvermelding invullen.
Een bedrijfsvermelding in de Uitvaartadressengids.nl is ook te vinden op onze 4 thema websites.

 

Vrijblijvende offertes voor adverteren middels banners, advertorials etc. op de websites van Uitvaart Internet Diensten kunt u aanvragen via ons contactformulier

nieuwsbrief

Gratis aanmelding weeknieuwsbrief
De nieuwsbrief verschijnt wekelijks met de laatste nieuwsberichten, agenda's etc.

 

 

Klik hier voor een voorbeeld weeknieuwsbrief.

aanmelden nieuwsbrief