Ron de Leeuw geeft aan deze uitnodiging te hebben ontvangen door zijn langjarige contacten binnen de Syrisch Orthodoxe Kerk in Europa. Sinds 1987 verzorgt hij alle uitvaarten en in 1994 was hij verantwoordelijk voor de uitvaart van de bisschop van New York, die is begraven in de kerk van Glane. Een andere grote uitvaart die De Leeuw voor de Syrisch Orthodoxe kerk heeft geregeld, was die van bisschop Cicek in Glane. Een begrafenis die veel publiciteit met zich meebracht. Voor al deze activiteiten hebben 14 organisaties in binnen en buitenland in 2006 zelfs een Koninklijke onderscheiding voor hem aangevraagd.

Samen met zijn echtgenote Janet was De Leeuw in 2007 eveneens bij de wijding van de nieuwe bisschop Polycarpus voor Nederland. Ook deze wijding vond destijds plaats in het patriarchaat in Damascus.
Ron de Leeuw vertrekt op 25 mei met de bisschop en enkele monniken en pastoors naar Beiroet in Libanon waar zich alle bisschoppen en hoogwaardigheidsbekleders verzamelen waarna de hele groep op 28 mei vertrekt naar het patriarchaat in Damascus. Op Hemelvaartsdag is daar dan de inauguratie van de nieuwe patriarch waarna op 30 mei in Beiroet de festiviteiten zullen plaatsvinden.

Meer informatie over Vredehof Uitvaartverzorging op www.vredehof.nl

   

 

algemene informatie

Uitvaartinformatie

Diaconessenpark 39
8917 GB Leeuwarden
Nederland
058-2139707
info@uitvaartinformatie.nl 

adverteren

Op het aanmeldformulier kunt u de gewenste gegevens voor een bedrijfsvermelding invullen.
Een bedrijfsvermelding in de Uitvaartadressengids.nl is ook te vinden op onze 4 thema websites.

 

Vrijblijvende offertes voor adverteren middels banners, advertorials etc. op de websites van Uitvaart Internet Diensten kunt u aanvragen via ons contactformulier

nieuwsbrief

Gratis aanmelding weeknieuwsbrief
De nieuwsbrief verschijnt wekelijks met de laatste nieuwsberichten, agenda's etc.

 

 

Klik hier voor een voorbeeld weeknieuwsbrief.

aanmelden nieuwsbrief