Tijdens de Open Dag is er gelegenheid om kennis te maken met de medewerkers en hebben de bezoekers de mogelijkheid de nieuwe 24-uurs familiekamer en de aula te bekijken. Alle deuren staan open en de medewerkers beantwoorden alle vragen met betrekking tot de uitvaart en de mogelijkheden die de aula biedt voor de invulling van persoonlijke wensen.
Voor belangstellenden is er de mogelijkheid zich te laten voorlichten over thanatopraxie (lichte balseming), is er informatie over de FC Twente uitvaart en over GreenLeave, de duurzame uitvaart. Bezoekers kunnen o.a. de FC Twente kist en een duurzame GreenLeave kist bekijken. Verder kan men tijdens dit Open Huis kennis maken met Declamo - sprekers bij uitvaarten, met de Uitvaart Informatie Hulplijn, en er staat een rouwauto tentoongesteld
Voor vragen over erfbelasting, bijvoorbeeld hoe te voorkomen om erfbelasting te betalen of over de zorg voor de langstlevende kan men terecht bij de stand van notariskantoor Van Hagen uit Eibergen.

Voor de kinderen is er een tekenwedstrijd "Herinneringen" waarbij leuke prijzen zijn te winnen. Meer informatie over de tekenwedstrijd en de Open Dag is te vinden op www.vredehof.nl.

pdfDownload hier de flyer

    

 

algemene informatie

Uitvaartinformatie

Diaconessenpark 39
8917 GB Leeuwarden
Nederland
058-2139707
info@uitvaartinformatie.nl 

adverteren

Op het aanmeldformulier kunt u de gewenste gegevens voor een bedrijfsvermelding invullen.
Een bedrijfsvermelding in de Uitvaartadressengids.nl is ook te vinden op onze 4 thema websites.

 

Vrijblijvende offertes voor adverteren middels banners, advertorials etc. op de websites van Uitvaart Internet Diensten kunt u aanvragen via ons contactformulier

nieuwsbrief

Gratis aanmelding weeknieuwsbrief
De nieuwsbrief verschijnt wekelijks met de laatste nieuwsberichten, agenda's etc.

 

 

Klik hier voor een voorbeeld weeknieuwsbrief.

aanmelden nieuwsbrief