Rouwcentrum Nissewaard
Het RC beschikt over drie stijlvolle 24-uurs kamers waar familie middels eigen behoefte gebruik van kan maken. Het pand is voorzien van een modern toegangscontrole systeem zodat een afspraak maken niet nodig is. Naast deze drie kamers beschikken het RC over een aparte afscheidskamer, koelcellen en een professionele verzorgingsruimte. Binnen het pand van RC Nissewaard bevinden zich ook nog twee kantoren, een grafkisten depot en een ruimte voor de bedrijfswagen.

Naast het aanbieden van de mogelijkheid om binnen Spijkenisse 24-uur een persoonlijke afscheidsplek te hebben biedt RC Nissewaard ook mogelijkheden voor justitie, thanatopraxie en koeling.Alle uitvaartondernemingen binnen de regio kunnen gebruik maken van de faciliteiten van het nieuwe RC Nissewaard.

Tijdens de open dag op 17 mei a.s. kan men meer informatie krijgen over uitvaartkisten, grafstenen, urnen, diverse mogelijkheden vervoer, verzekeringen, diverse rouwkaarten en thanatopraxie.

    

algemene informatie

Uitvaartinformatie

Diaconessenpark 39
8917 GB Leeuwarden
Nederland
058-2139707
info@uitvaartinformatie.nl 

adverteren

Op het aanmeldformulier kunt u de gewenste gegevens voor een bedrijfsvermelding invullen.
Een bedrijfsvermelding in de Uitvaartadressengids.nl is ook te vinden op onze 4 thema websites.

 

Vrijblijvende offertes voor adverteren middels banners, advertorials etc. op de websites van Uitvaart Internet Diensten kunt u aanvragen via ons contactformulier

nieuwsbrief

Gratis aanmelding weeknieuwsbrief
De nieuwsbrief verschijnt wekelijks met de laatste nieuwsberichten, agenda's etc.

 

 

Klik hier voor een voorbeeld weeknieuwsbrief.

aanmelden nieuwsbrief