"Dit betekent immers dat nu al, met nog bijna vijf maanden te gaan, veel bedrijven en organisaties zich realiseren dat de VTU Vakdag een uniek nieuw netwerkevenement voor de uitvaartbranche is waar je als professional bij moet zijn."

Met 'managementgoeroe' dr. Ben Tiggelaar als spreker organiseert de Vereniging Toeleveranciers Uitvaartbranche (VTU) op donderdag 2 oktober 2014 de éérste VTU Vakdag. Tijdens dit bijzondere netwerkmoment voor de uitvaartbranche kan de bezoeker niet alleen aansprekende lezingen volgen, maar ook worden bedrijfs- en productpresentaties gehouden en zijn er stands aanwezig. De VTU Vakdag 2014 - van 10.00 tot 22.00 uur - wordt gehouden in de Evenementenhal Gorinchem. Iedereen is welkom. De lezing van Ben Tiggelaar is exclusief voor deelnemers en hun gasten.

Ben Tiggelaar
Ben Tiggelaar
Dr. Ben Tiggelaar – bekend van talloze managementboeken, columns en seminars – is een bevlogen trainer, spreker en schrijver die mensen helpt om dromen om te zetten in daden. Op basis van de ontwikkelingen en trends én de vraagstukken waarmee ondernemers in de uitvaartbranche te maken hebben, zal Ben Tiggelaar ingaan op onder mee verandering, leiderschap en menselijk gedrag. Hij vertaalt gedragswetenschap naar praktische en persoonlijke toepassingen voor managers, ondernemers en andere professionals in de uitvaartbranche. Kortom een inspirerende lezing. De presentatie is exclusief voor bedrijven/exposanten die aan de VTU Vakdag deelnemen. Deze bedrijven kunnen voor hun relaties – zolang er ruimte is – extra kaarten reserveren.

Voorlopige programma VTU Vakdag (10.00 – 22.00 uur)
10.00 - 12.00 uur : Presentatie Ben Tiggelaar (voor deelnemers/exposanten en hun genodigden)
12.00 - 13.30 uur : lunchbuffet (op de expositievloer)
12.00 - 22.00 uur : bedrijfspresentaties (op de expositievloer)
16.30 - 18.00 uur : VTU-netwerkborrel (in stand VTU)
18.00 – 19.30 uur : Dinerbuffet (op de expositievloer)
20.00 – 20.30 uur : Presentatie door spreker (nog niet bekend)
21.30 uur : Standhoudersborrel (met relaties)

    

algemene informatie

Uitvaartinformatie

Diaconessenpark 39
8917 GB Leeuwarden
Nederland
058-2139707
info@uitvaartinformatie.nl 

adverteren

Op het aanmeldformulier kunt u de gewenste gegevens voor een bedrijfsvermelding invullen.
Een bedrijfsvermelding in de Uitvaartadressengids.nl is ook te vinden op onze 4 thema websites.

 

Vrijblijvende offertes voor adverteren middels banners, advertorials etc. op de websites van Uitvaart Internet Diensten kunt u aanvragen via ons contactformulier

nieuwsbrief

Gratis aanmelding weeknieuwsbrief
De nieuwsbrief verschijnt wekelijks met de laatste nieuwsberichten, agenda's etc.

 

 

Klik hier voor een voorbeeld weeknieuwsbrief.

aanmelden nieuwsbrief