Ruim 900 uitvaartverzorgers in Nederland, van kleine lokale tot landelijke, staan gratis vermeld op de beoordelingssite die is ontwikkeld door Aggeloo | Advisor. Hierdoor geeft de site een volledig overzicht en wordt de onafhankelijkheid gegarandeerd.

Nabestaanden kunnen de uitvaartverzorger kosteloos beoordelen op kwaliteit, betrokkenheid en prijs. Door het sterrensysteem zien bezoekers in één oogopslag hoe nabestaanden de uitvaartverzorger hebben ervaren. Daarnaast kunnen nabestaanden een beoordeling over de dienstverlening schrijven. De uitvaartverzorger kan hierop reageren. Guido Horst, directeur Ardanta: "De beoordelingssite past bij wat wij voor de consument doen. We zijn de praktische gids rond doodgaan. Mensen kunnen goed hun eigen keuzes maken als ze volledig worden geïnformeerd. En daar helpen we bij."

Aanvragen offerte uitvaartverzorger
Via de site kunnen bezoekers ook kosteloos een offerte bij uitvaartverzorgers opvragen. Een aantal vragen leidt de consument door het offerteprogramma. Zo is de consument zich direct bewust van de keuzes die bij het regelen van een uitvaart moeten worden gemaakt.

Tool biedt uitvaartverzorger kansen
Uitvaartverzorgers zijn door hun kennis en ervaring de aangewezen personen om te helpen bij het realiseren van een passend afscheid. Uitvaartverzorgers hebben dan ook hun eigen pagina binnen deze tool. Zij kunnen de gegevens van hun uitvaartonderneming zelf beheren en ook reageren op de ervaringen van de nabestaanden. De consument krijgt zo een volledig beeld van de uitvaartverzorger.

Aggeloo | Advisor is een onafhankelijke partij die graag zowel uitvaartverzorgers als consumenten wil ondersteunen. Met de beoordelingssite op doodgaanendoorgaan.nl is het nu eenvoudig geworden om op eenvoudige wijze de uitvaartverzorger te vinden die bij hem of haar past.

Doodgaanendoorgaan.nl is een initiatief van Ardanta, een onderdeel van a.s.r.

 

algemene informatie

Uitvaartinformatie

Diaconessenpark 39
8917 GB Leeuwarden
Nederland
058-2139707
info@uitvaartinformatie.nl 

adverteren

Op het aanmeldformulier kunt u de gewenste gegevens voor een bedrijfsvermelding invullen.
Een bedrijfsvermelding in de Uitvaartadressengids.nl is ook te vinden op onze 4 thema websites.

 

Vrijblijvende offertes voor adverteren middels banners, advertorials etc. op de websites van Uitvaart Internet Diensten kunt u aanvragen via ons contactformulier

nieuwsbrief

Gratis aanmelding weeknieuwsbrief
De nieuwsbrief verschijnt wekelijks met de laatste nieuwsberichten, agenda's etc.

 

 

Klik hier voor een voorbeeld weeknieuwsbrief.

aanmelden nieuwsbrief