TRAXX
Met de voorstelling Rouw op je dak! doorbreken Theatergroep TRAXX en Yarden Vereniging het taboe van rouwverwerking en zetten zij rouw en verlies als leermiddel op de kaart. Voor iedereen die in dit thema geinteresseerd is, en bij uitstek voor professionals in het onderwijs en in de zorg, vindt er op donderdagavond 24 april om 20.00 uur een eenmalige promotie-voorstelling plaats bij Yarden Crematorium Daelwijck in Utrecht (Aula 2). Het stuk duurt één uur, waarna de acteurs in gesprek gaan met het publiek.

In de voorstelling staan in drie verhaallijnen heftige gevoelens als rouw en verlies centraal. Gevoelens die niet alleen door een overlijden, maar ook door pestgedrag, een scheiding of een ander verbroken relatie kunnen ontstaan. Uniek is de bespreking na afloop van de voorstelling, waarbij de jonge acteurs in alle openheid en op veilige wijze met het publiek over deze gevoelens in gesprek gaan.

Het gezamenlijke doel van Yarden en TRAXX is rouw en verlies en alle thema's die hierbij komen kijken, bij jongeren bespreekbaar te maken. TRAXX is gespecialiseerd in het bereiken van jongeren bij actuele problematiek, Yarden in het thema afscheid, rouw en verlies. TRAXX kan door samen-werking met Yarden haar theatervoorstellingen tegen een zeer gereduceerde prijs aanbieden.

Aanmelden voor de promotievoorstelling kan door een mail te sturen naar of te bellen met Monique Houtzager, Relatiemanager Yarden Vereniging,
e-mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
telefoon 06 3193 0602.

http://theatertraxx.nl/project/rouw-op-je-dak/

Theatergroep TRAXX

Al 10 jaar zet Theatergroep TRAXX openheid op het spoor met educatief theater over taboe-onderwerpen. Het is een succesvolle en bijzondere manier om beladen thema's bespreekbaar te maken. Zij kunnen zo een positieve bijdrage leveren aan het sociale klimaat in uw organisatie. Voor meer informatie www.theatertraxx.nl.

Yarden Vereniging
Vanuit Yarden Vereniging wordt voorlichting gegeven over tal van zaken die spelen rondom de dood en het afscheid. Zo wordt een scala aan activiteiten aangeboden, variërend van voorlichtings-bijeenkomsten, filmvoorstellingen tot workshops (www.yarden.nl/agenda).

Quote
Simone, leerling Geert Groote School, Amsterdam:
"Ik vond het toneelstuk heel mooi en ontroerend. De overstap van gelukkige beste vrienden naar kennissen was herkenbaar en droevig om te zien. Maar ook wel realistisch en mooi. Het toneelstuk was heel grappig en ging met een snelle switch al naar somber. En dat is normaal, want zo werkt het leven. En zo was het lachen en huilen. Eerlijk gezegd hou ik niet zo van toneelstukken. Maar deze vond ik echt leuk. Daarover mijn complimenten. Het was gewoon heel interessant en leuk."

 

algemene informatie

Uitvaartinformatie

Diaconessenpark 39
8917 GB Leeuwarden
Nederland
058-2139707
info@uitvaartinformatie.nl 

adverteren

Op het aanmeldformulier kunt u de gewenste gegevens voor een bedrijfsvermelding invullen.
Een bedrijfsvermelding in de Uitvaartadressengids.nl is ook te vinden op onze 4 thema websites.

 

Vrijblijvende offertes voor adverteren middels banners, advertorials etc. op de websites van Uitvaart Internet Diensten kunt u aanvragen via ons contactformulier

nieuwsbrief

Gratis aanmelding weeknieuwsbrief
De nieuwsbrief verschijnt wekelijks met de laatste nieuwsberichten, agenda's etc.

 

 

Klik hier voor een voorbeeld weeknieuwsbrief.

aanmelden nieuwsbrief