VTU logo 200

VTU Haringparty 2014 op 19 juni


DE VTU organiseert op donderdag 19 juni 2014 voor de derde keer een Haringparty. Net als de afgelopen jaren wordt de VTU Haringparty gehouden in Strandpaviljoen Tyn Akersloot aan Boulevard Paulus Loot 1 in Zandvoort (van 16.00 tot 20.00 uur). Aanmelden via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Bezoekers van de voorgaande edities ontvangen automatisch de uitnodiging.

Volgens Peter van Wijk, de nieuwe voorzitter van de VTU, kan de VTU Haringparty alle weersomstandigheden doorstaan: "Zo was het de eerste keer in 2012 zonovergoten en waaiden we vorig jaar met windkracht 8 en regen uit ons jasje. Desondanks mochten we méér dan 250 bezoekers verwelkomen. We hopen van harte dat er ook dit jaar weer veel mensen naar Zandvoort komen."

Van Wijk: "Als VTU proberen we op tal van manieren de professionals binnen onze branche bij elkaar te brengen. Dat doen we niet alleen met onder meer de vierjaarlijkse Uitvaart Vakbeurs en de VTU Vakdag in oktober van dit jaar, maar dus ook met de Haringparty die inmiddels al bijna een traditie aan het worden is."

De VTU Haringparty is hét evenement voor de uitvaartbranche om te netwerken onder het genot van zilte nieuwe haring, snacks en drankjes. Ook dit jaar weer met medewerking van artiesten, zoals het jazzorkest Herman Smit met zangeres Ingrid Havinga en de Beach Pop Singers Zandvoort (bekend van NCRV's Korenslag). De haring wordt vers gesneden en geserveerd door haringhuis 'De Zeemeermin'. De VTU Haringparty wordt mede mogelijk gemaakt door Den Boer Econorm, De Nieuwe Wilg Uitvaartbenodigdheden en den Breejen Infra. Sponsoren kunnen zich nog melden via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..
  

VTU Vakdag
Later dit jaar – op donderdag 2 oktober - organiseert de VTU met niemand minder dan de bekende spreker dr. Ben Tiggelaar de éérste VTU Vakdag. De VTU Vakdag, waarvoor zich nu al een groot aantal bedrijven heeft gemeld als standhouder, wordt een bijzonder netwerkmoment.

De vereniging Toeleveranciers voor de Uitvaartbranche (VTU) is de belangenorganisatie voor toeleveranciers voor uitvaartverzorgers, begraafplaatsen, crematoria en mortuaria en werd opgericht in 1993. Inmiddels zijn er circa honderd leden.