De uitvaart die bij jou past
Uniek aan Aggeloo | Advisor is dat het als enige onafhankelijke partij een volledig overzicht geeft van alle uitvaartverzorgers in Nederland: van groot tot klein, met of zonder website. Alleen al in de regio Utrecht zijn dit er in totaal meer dan 30. "Mensen die een uitvaart moeten regelen, doen dit veelal voor het eerst. Tijd om rustig rond te kijken voor de meest geschikte uitvaartverzorger is er vrijwel niet want alles moet binnen zeer korte tijd geregeld worden. Met Aggeloo | Advisor zie je in één oogopslag alle uitvaartverzorgers in jouw regio, inclusief beoordelingen en ervaringen van andere consumenten. Steeds vaker hebben mensen bijzondere wensen en krijgt een uitvaart een uniek karakter in de geest van de overleden persoon. Ervaringen van anderen kunnen inspireren en helpen bij het realiseren hiervan. Een uitvaart moet een mooie passende herinnering zijn voor de nabestaanden en dit mag niet misgaan", aldus Joris van Aalst, een van de initiatiefnemers van Aggeloo | Advisor. Uitvaartverzorgers zijn door hun kennis en ervaring de aangewezen personen om te helpen bij het realiseren van een passend afscheid en met Aggeloo | Advisor is het nu eenvoudig geworden om snel de juiste te vinden.

Beoordeling van consument als uitgangspunt
Op Aggeloo | Advisor staan de uitvaartondernemingen centraal, van lokale zzp'ers tot landelijke organisaties. Het gebruik van Aggeloo | Adivsor is voor iedereen gratis. Aggeloo.com lanceerde begin januari al Aggeloo | Memories, waar nabestaanden herinneringen aan een overleden dierbare online kunnen delen, evenals een gratis online condoleance register. Met deze onafhankelijke initiatieven wil Aggeloo.com zowel de uitvaartverzorgers als consumenten online faciliteren. Joris van Aalst: "Vergelijk Aggeloo | Advisor maar met beoordelingssites in andere branches, die allang de normaalste zaak zijn. Uiteindelijk zie je dat de reacties met constructieve feedback het meest waardevol zijn. Voor de volgende 'gebruiker', maar ook voor de uitvaartverzorger die zo gericht zijn kwaliteit en zijn digitale aanwezigheid kan verbeteren. Daarin willen wij ook graag adviseren." Aggeloo | Advisor wordt ondersteund door meerdere verzekeraars en uitvaart gerelateerde bedrijven.

Over Aggeloo.com
Joris van Aalst, Kenneth van Cauter en de overige initiatiefnemers –allen niet afkomstig uit de uitvaartbranche - hebben zich ten doel gesteld met Aggeloo.com belangrijke aspecten rondom een uitvaart op een eigentijdse manier vorm te geven. Naast het online herinneringsplatform Aggeloo | Memories en het online condoleance register biedt Aggeloo uitvaartondernemingen nu ook de mogelijkheid voor een eigen mobiele app.
    

 

algemene informatie

Uitvaartinformatie

Diaconessenpark 39
8917 GB Leeuwarden
Nederland
058-2139707
info@uitvaartinformatie.nl 

adverteren

Op het aanmeldformulier kunt u de gewenste gegevens voor een bedrijfsvermelding invullen.
Een bedrijfsvermelding in de Uitvaartadressengids.nl is ook te vinden op onze 4 thema websites.

 

Vrijblijvende offertes voor adverteren middels banners, advertorials etc. op de websites van Uitvaart Internet Diensten kunt u aanvragen via ons contactformulier

nieuwsbrief

Gratis aanmelding weeknieuwsbrief
De nieuwsbrief verschijnt wekelijks met de laatste nieuwsberichten, agenda's etc.

 

 

Klik hier voor een voorbeeld weeknieuwsbrief.

aanmelden nieuwsbrief