10 april foto ontvangst
De middag werd geopend met een korte toespraak van Yolande Dijkstra, co├Ârdinator postmortale zorg opleidingen. Ze ging in op de afgelopen 10 jaar van Docendo. "Van 4 opleidingen in 2004, naar 29 opleidingen in 2014; een groei waar we hard aan gewerkt hebben. Door goed te kijken naar de evaluaties die onze deelnemers invulden, maar vooral ook door goed te luisteren naar de praktische vragen en tips van onze klanten, trainers en onze collega's van CMO zijn we in staat geweest een compleet opleidingspakket te ontwikkelen voor de uitvaartbranche. Vanuit de praktijk en voor de praktijk.
De missie erachter is helder: we vinden dat iedereen die in Nederland overlijdt, recht heeft op een mooi en waardig afscheid. Vanuit deze missie geven onze docenten en trainers hun kennis en ervaring door. En dat doen ze met passie.We komen maar al te vaak de termen 'betrokken en bevlogen trainer' tegen op onze evaluaties en daar zijn we trots op".
 

10 april foto cursuszaal
Vervolgens namen trainers Bas de Leng en Edwin Spieard het woord om de onderwerpen van de bijscholing te presenteren. Aan bod komen onder meer de technische mogelijkheden van het afzuigen van overtollig vocht, het sluiten van een - Trachea - stoma, het verwijderen van een infuus op moeilijke plaatsen en het omgaan met geïmplanteerde hulpmiddelen zoals pijnprikkelstimulatoren, hulpmiddelen bij epilepsie etc. Stuk voor stuk onderwerpen die steeds vaker voorkomen in de praktijk en waarvoor tot dusver nog geen training bestond.
Genoeg kennis om te delen dus.

De jubileumactiviteiten van Docendo gaan verder op 29 april en 14 mei met nogmaals de Bijscholing Overledenenverzorging. Op 21 en 28 mei is er speciaal voor uitvaartverzorgers de training 'In 10 stappen naar een memorabel In Memoriam. Ook voor deze bijeenkomsten is de belangstelling bijzonder groot.

 

algemene informatie

Uitvaartinformatie

Diaconessenpark 39
8917 GB Leeuwarden
Nederland
058-2139707
info@uitvaartinformatie.nl 

adverteren

Op het aanmeldformulier kunt u de gewenste gegevens voor een bedrijfsvermelding invullen.
Een bedrijfsvermelding in de Uitvaartadressengids.nl is ook te vinden op onze 4 thema websites.

 

Vrijblijvende offertes voor adverteren middels banners, advertorials etc. op de websites van Uitvaart Internet Diensten kunt u aanvragen via ons contactformulier

nieuwsbrief

Gratis aanmelding weeknieuwsbrief
De nieuwsbrief verschijnt wekelijks met de laatste nieuwsberichten, agenda's etc.

 

 

Klik hier voor een voorbeeld weeknieuwsbrief.

aanmelden nieuwsbrief