Hoe luxer de uitvaart hoe groter de premieverschillen. Zo loopt het gemiddelde verschil in premie op tot 63% voor een luxe uitvaart van 9.000 euro.

Goedkoopste uitvaartverzekering bij Yarden
Man en vrouw, beide 39 jaar, willen samen een uitvaartverzekering afsluiten. Ze willen allebei een uitvaart ter waarde van 7.000 euro. De goedkoopste aanbieder voor hen is Yarden. Gedurende 30 jaar betalen ze per maand 24,92 euro voor deze verzekering. Bij Twenthe uitvaartverzekeringen zouden ze 30 jaar lang 36,52 euro per maand moeten betalen. In het totaal betalen zij 3.900 euro meer.

Uitvaartverzekering niet altijd nodig
Een uitvaartverzekering heeft lang niet iedereen nodig. Consumenten die niet zo maar 7.000 euro achter de hand hebben om een uitvaart van te betalen, zijn met een uitvaartverzekering toch verzekerd van een mooi afscheid. Bij de keuze voor een uitvaartverzekering zijn niet alleen de prijs, maar ook de polisvoorwaarden van belang.

Bekijk de volledige onderzoeksresultaten.

* De analyse is gebaseerd op ruim 68.000 vergelijkingen die zijn gemaakt in de periode 5 februari t/m 22 augustus 2013 op de site van Independer. Daarbij is uitgegaan van een eenvoudige uitvaart (tot 5.000 euro), een normale uitvaart (6.000 – 8.000 euro) en een luxe uitvaart (9.000 euro of meer).

** Voor een uitvaartverzekering is de premieduur meestal 30 jaar. Maar soms stopt de premiebetaling bij een bepaalde leeftijd. Enkele verzekeraars laten hun klanten levenslang betalen. Om op basis van die verschillen de prijzen van uitvaartverzekeringen eerlijk te kunnen vergelijken, werkt Independer met een vergelijkingspremie. In deze premie wordt rekening gehouden met het moment waarop de premie wordt betaald. De inflatie van de premies die in de toekomst worden betaald, wordt dus in de vergelijkingspremie meegenomen.

Lees meer over: uitvaartverzekering

   

  

 

algemene informatie

Uitvaartinformatie

Diaconessenpark 39
8917 GB Leeuwarden
Nederland
058-2139707
info@uitvaartinformatie.nl 

adverteren

Op het aanmeldformulier kunt u de gewenste gegevens voor een bedrijfsvermelding invullen.
Een bedrijfsvermelding in de Uitvaartadressengids.nl is ook te vinden op onze 4 thema websites.

 

Vrijblijvende offertes voor adverteren middels banners, advertorials etc. op de websites van Uitvaart Internet Diensten kunt u aanvragen via ons contactformulier

nieuwsbrief

Gratis aanmelding weeknieuwsbrief
De nieuwsbrief verschijnt wekelijks met de laatste nieuwsberichten, agenda's etc.

 

 

Klik hier voor een voorbeeld weeknieuwsbrief.

aanmelden nieuwsbrief