Een jonge ondernemer op leeftijd, met behoorlijk veel geschikte 'bagage' voor het vak uitvaartzorg. Haar brede werkervaring in het omgaan met mensen en kinderen, het komt haar nu goed van pas. Met name door mond tot mond reclame is een gestage groei en neemt het aantal uitvaarten jaarlijks toe.

Gonneke Haaksma
Na een start op 1 september, vijf jaar geleden, is het bedrijf uitgegroeid tot een kleinschalig uitvaartbedrijf. Gevestigd in Sneek, in een eigen pand met Informatiecentrum, met inloopspreekuur en informatiebijeenkomsten. Gonneke Haaksma streeft naar meer 'transparantie' in de uitvaartzorg. Dat is nodig, mensen denken liever niet te veel na over dit onderwerp, is er veel onwetendheid. Juist met kennis over mogelijkheden kun je echt kiezen wat je wilt en laat je je niet zomaar overrompelen bij een overlijden. Het gaat niet om apart of bijzonder, het gaat gewoon om dat wat past bij iemand. Dat is juist bijzonder. Het werken op maat, tijd nemen en de deskundige begeleiding van het afscheid, dit is de kwaliteit waarmee dit kleinschalige uitvaartbedrijf zich onderscheidt van de reguliere markt. Alles is gericht op een afscheid waarmee mensen verder kunnen. Ook dit najaar volgen er verschillende lezingen en workshops in de regio zuidwest Friesland.

Voor een onafhankelijk en vrijblijvend advies kan men terecht op het inloopspreekuur in het informatiecentrum aan de Harinxmakade 42A te Sneek. Tel.nr. 0515-55 86 83.

In de BLOG teksten op www.gonnekehaaksma.nl worden verschillende onderwerpen beschreven en toegelicht.

      

 

algemene informatie

Uitvaartinformatie

Diaconessenpark 39
8917 GB Leeuwarden
Nederland
058-2139707
info@uitvaartinformatie.nl 

adverteren

Op het aanmeldformulier kunt u de gewenste gegevens voor een bedrijfsvermelding invullen.
Een bedrijfsvermelding in de Uitvaartadressengids.nl is ook te vinden op onze 4 thema websites.

 

Vrijblijvende offertes voor adverteren middels banners, advertorials etc. op de websites van Uitvaart Internet Diensten kunt u aanvragen via ons contactformulier

nieuwsbrief

Gratis aanmelding weeknieuwsbrief
De nieuwsbrief verschijnt wekelijks met de laatste nieuwsberichten, agenda's etc.

 

 

Klik hier voor een voorbeeld weeknieuwsbrief.

aanmelden nieuwsbrief