NieuwsFlits Daisy Luiten: nieuwe workshops!

mail
 
  NieuwsFlits 2 2013 - augustus 2013  

 
NIEUWSFLITS

Nu voor bijna iedereen de vakantie er weer op zit, gaan wij er nog even van genieten! Omdat de workshops alweer snel gaan plaatsvinden vind je hierbij alvast de informatie.

Je kunt meer lezen in de agenda op onze website en aanmelden kan direct in de webshop. Een vervanger neemt de komende 3 weken waar en zal bestellingen verzorgen. Alle overige vragen beantwoordt Daisy zodra ze weer aan het werk gaat vanaf 16 september. 

11 OKTOBER: Introductieworkshop Alle Sterren Van De Hemel

Tijdens deze workshop leer je alle ins en outs over Alle Sterren Van De Hemel zodat je er daarna direct zelf mee aan de slag kan in de praktijk. Al spelenderwijs maakt Daisy je wegwijs en ondervind je de therapeutische werking van Alle Sterren Van De Hemel. Je hoort onder meer een radioreportage waarin het spel gespeeld wordt met 2 jongeren (EO) en/of ziet een film waarin Daisy het spel speelt met een Amerikaans gezin. 

In de middag gaan we in groepjes uiteen om het spel zelf te spelen, aan den lijve te ondervinden hoe het spel werkt en te oefenen in de rol van spelleider. Daisy beantwoordt vragen en geeft tips.

Geaccrediteerd door het SKB (o.a. voor NVPA-leden).

Informatie
Investering: €165,- incl. BTW, lunch, koffie/thee e.d.
Datum: vrijdag 11 oktober 2013
Locatie: Deventer (dit is voorlopig de vaste workshoplocatie van Daisy)
Tijd: 9.30-16.30u
Inschrijven: Bestel de "Introductieworkshop Alle Sterren Van De Hemel"in onze webwinkel. Deelname geschiedt op volgorde van betaling (ING-banknr: 4295377)

  

28 OKTOBER: Creatieve en Verdiepende Workshop Alle Sterren Van De Hemel  (nieuw)

Tijdens deze workshop geeft Daisy je op een inspirerende en creatieve wijze ongeveer 6 verschillende creatieve opdrachten mee die je bij het gebruik van Alle Sterren Van De Hemel kunt inzetten. De opdrachten zijn kort en krachtig. 
In 10 tot 20 minuten kun je je cliënten laten kennismaken met een creatieve uitingsvorm waarin ze zich op een andere, vaak nieuwe, manier kunnen uitdrukken.

Kortom: een creatieve en verdiepende workshop: achtergrondinformatie, praktijkvoorbeelden én zelf aan de slag. 

In deze workshop gaan we er vanuit dat je de basis van Alle Sterren Van De Hemel - hoe met het spel te werken - al kent.


Informatie
Investering: €95,- incl. BTW, koffie/thee e.d.
Datum: maandagochtend 28 oktober 2013
Locatie: Deventer (dit is voorlopig de vaste workshoplocatie van Daisy)
Tijd: 9.30-12.30u
Belangrijk: Je hebt al met Alle Sterren Van De Hemel gewerkt en/of hebt de introductieworkshop gevolgd.
Inschrijven: Bestel de "Creatieve en Verdiepende workshop Alle Sterren Van De Hemel"in onze webwinkel. Deelname geschiedt op volgorde van betaling (ING-banknr: 4295377)

EXTRA INFORMATIE BIJ DEELNAME

•Heb je recht op 20 euro korting? Zie de website-informatie van de workshop onder ‘agenda’. 
•Je ontvangt de factuur na ontvangst van de betaling tezamen met de overige workshop gegevens.
•Het maximum aantal deelnemers is 14. Vol = vol. Mocht er geen plek meer zijn, krijg je uiteraard je geld terug, dit hoor je z.s.m. 

 

- www.daisyluiten.nl Contact message
--